Jessica Alba kërkon kontroll kimikal më rigoroz
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Jessica Alba kërkon kontroll kimikal më rigoroz
Aktorja Jessica Alba është duke kontribuar në presionin mbi politikanët amerikanë për zbatimin e rregulloreve të rrepta për kemikalet e përdorura në produktet shtëpiake. Ylli i “The Sin City” është duke mbështetur Ligjin për siguri të kemikaleve “Safe Chemicals Act”, ligjin i cili do të kërkonte teste më të plotë të sigurisë në substancat e përdorura në artikujt e konsumit. Alba është shprehur e shqetësuar për kimikalet toksike që nga koha kur është bërë nënë dhe është duke u bërë apel senatorëve që të kalojnë ligjin. Në një blog për “Huffington Post” Alba ka shkruar: “Sapo kam lindur fëmijën tim të dytë dhe mund t’ju them se nuk ka asnjë instinkt më të fortë për një nënë sesa të mbrojë fëmijën e saj. Fëmijët e mi më kanë… më bëjnë të dyshoj për çdo produkt që blej, duke filluar nga lodrat e deri te detergjentet… Nuk ka kërkesë që kemikalet e përdorura në artikuj të testohen më parë për shkaqe sigurie, edhe nëse përdoren në produkte për fëmijë… A do t’i jepnit fëmijës suaj ilaç pa e testuar sigurinë e tij? Kjo është arsyeja që prindërit kërkojnë veprimin e kongresit tani. Kjo është arsyeja pse na duhet ligji i sigurisë së kemikaleve”, ka thënë ajo. Alba ka dy vajza, Honor dhe Haven, me bashkëshortin e saj Cash Warren.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Jessica Alba kërkon kontroll kimikal më rigoroz
e per ca e kerko qe te mbroje shendetin e saj
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Edhe Jessica Alba…zbulohet
» Jessica Simpson shtatzënë?
» Kontroll klinikave private
» Lezhe argjinatura e Torovices nen kontroll
» Justin Timberlake dhe Jessica Biel sërish të dashuruar
» Jessica Simpson shtatzënë?
» Kontroll klinikave private
» Lezhe argjinatura e Torovices nen kontroll
» Justin Timberlake dhe Jessica Biel sërish të dashuruar
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi