Edhe Jessica Alba…zbulohet
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Edhe Jessica Alba…zbulohet
Është realitet tashme që nëse vesh një fund të shkurtër dhe do të kryqëzosh këmbët, gjithmonë ekziston rreziku mos zbulohesh dhe të duken të brendshmet.
Aksidente” të tilla ndodhin për ditë, por jo çdo ditë mund të kapen nga aparati fotografik e aq më tepër, kur bëhet fjale për VIP-a me një siluetë super.
Kështu, “zbulimin” e saj e bëri edhe aktorja Jessica Alba, gjatë javës së modës në Paris.
Ajo nuk u tregua shumë e kujdesshme dhe si rezultat, iu shfaqën të brendshmet e saj të bardha.
Sigurisht që ky moment u kap nga paparaci, të cilët janë të lumtur për këtë “dokument” të ri të Albas./knninfo/
Aksidente” të tilla ndodhin për ditë, por jo çdo ditë mund të kapen nga aparati fotografik e aq më tepër, kur bëhet fjale për VIP-a me një siluetë super.
Kështu, “zbulimin” e saj e bëri edhe aktorja Jessica Alba, gjatë javës së modës në Paris.
Ajo nuk u tregua shumë e kujdesshme dhe si rezultat, iu shfaqën të brendshmet e saj të bardha.
Sigurisht që ky moment u kap nga paparaci, të cilët janë të lumtur për këtë “dokument” të ri të Albas./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Edhe Jessica Alba…zbulohet
si duket e paska kapur vapa te shkreten.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Jessica Alba kërkon kontroll kimikal më rigoroz
» Zbulohet edhe nje bunker armesh ne afersi te Bllaces
» Jessica Simpson shtatzënë?
» Justin Timberlake dhe Jessica Biel sërish të dashuruar
» Alba mesazh Beyonces: Shiti fotografitë e vajzës
» Zbulohet edhe nje bunker armesh ne afersi te Bllaces
» Jessica Simpson shtatzënë?
» Justin Timberlake dhe Jessica Biel sërish të dashuruar
» Alba mesazh Beyonces: Shiti fotografitë e vajzës
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi