Të zotë në shtrat? Jo, femrat duan “meshkuj për shtëpi”
2 posters
Faqja 1 e 1
Të zotë në shtrat? Jo, femrat duan “meshkuj për shtëpi”
12% e femrave do të preferonin një mashkull më të aftë në mirëmbajtjen e shtëpisë se sa në shtrat ndërsa një në katër e vlerëson këtë aftësi si shumë të rëndësishme, zbuloi një sondazh i kryer në një revistë amerikane.
Nga ana tjetër, 80% e femrave pranuan se do të ishin të zhgënjyera nëse partneri i tyre nuk do të dinte të bënte gjëra thelbësore si rregullimi i krevatit, ngulja e një pikture në mur apo gatimi i diçkaje të thjeshtë.
Rezultate të tilla tregojnë se sa rëndësi ka për një grua që shtëpia e saj të jetë e rregullt dhe gjithmonë në gjendjen e duhur.
Megjithatë, meshkujt e fiksuar pas pastërtisë, rregullit dhe zgjidhjes së problemeve shtëpiake rrezikojnë të behen të bezdishëm. Sipas sondazhit, një në pesë femra do të ndahej nga partneri i saj, nëse ky i fundit do t’i kushtonte më shumë kohë këtyre aktiviteteve se sa vetë raportit në çift.
/top-channel.tv
Nga ana tjetër, 80% e femrave pranuan se do të ishin të zhgënjyera nëse partneri i tyre nuk do të dinte të bënte gjëra thelbësore si rregullimi i krevatit, ngulja e një pikture në mur apo gatimi i diçkaje të thjeshtë.
Rezultate të tilla tregojnë se sa rëndësi ka për një grua që shtëpia e saj të jetë e rregullt dhe gjithmonë në gjendjen e duhur.
Megjithatë, meshkujt e fiksuar pas pastërtisë, rregullit dhe zgjidhjes së problemeve shtëpiake rrezikojnë të behen të bezdishëm. Sipas sondazhit, një në pesë femra do të ndahej nga partneri i saj, nëse ky i fundit do t’i kushtonte më shumë kohë këtyre aktiviteteve se sa vetë raportit në çift.
/top-channel.tv
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Të zotë në shtrat? Jo, femrat duan “meshkuj për shtëpi”
Femrat i duan te jene te afte ne te dy punet,por varet karakteri i mashkullit se per c'fare eshte i afte.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Festa e beqarisë, striptistja në shtrat me 8 meshkuj, mbetet shtatzënë
» Nuk ekzistojne meshkuj qe duan vetem sex,por femra qe skane gje tjeter per te dhene
» Femrat “pijanece”, me te mira ne shtrat
» Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
» Çfarë nuk duan femrat?
» Nuk ekzistojne meshkuj qe duan vetem sex,por femra qe skane gje tjeter per te dhene
» Femrat “pijanece”, me te mira ne shtrat
» Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
» Çfarë nuk duan femrat?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi