Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
3 posters
Faqja 1 e 1
Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
Një hulumtim gjerman ka treguar që meshkujt narcisoidë, të cilët kanë mendim pozitiv joreal për veten, janë më tërheqës për femrat se sa meshkujt normalë.
Në hulumtim është matur shkalla e meshkujve narcisoidë të moshës 25 vjeçare, ndërkaq hulumtuesit narcisoiditetin e kanë konsideruar si tipar e jo si defekt.
Meshkujt kanë pasur për detyrë të krijojnë kontakt me femra të panjohura. Ata kryesisht kanë provuar të merrnin numrin e telefonit apo emejlin nga 23 femra, ndërkaq më shumë sukses kanë pasur ata me shkallë narcisioditeti më të madhe.
Shkencëtarët kanë ardhur në përfundim që meshkujt narcisoidë më lehtë krijojnë kontakte, mirëpo, megjithatë theksojnë se nuk janë të aftë të krijojnë lidhje afatgjatë.
Për meshkujt narcisodë, por edhe femrat që i tërheqin meshkujt e tillë, ky është lajm i mirë. Meshkujt narcisoid gjatë qasjes janë më sharmant dhe më lehtë afrohen, por nuk janë për lidhje serioze, theksojnë shkencëtarët, hulumtimi i të cilëve është publikuar në revistën “Personality and Social Psychology Bulletin”.
Në hulumtim është matur shkalla e meshkujve narcisoidë të moshës 25 vjeçare, ndërkaq hulumtuesit narcisoiditetin e kanë konsideruar si tipar e jo si defekt.
Meshkujt kanë pasur për detyrë të krijojnë kontakt me femra të panjohura. Ata kryesisht kanë provuar të merrnin numrin e telefonit apo emejlin nga 23 femra, ndërkaq më shumë sukses kanë pasur ata me shkallë narcisioditeti më të madhe.
Shkencëtarët kanë ardhur në përfundim që meshkujt narcisoidë më lehtë krijojnë kontakte, mirëpo, megjithatë theksojnë se nuk janë të aftë të krijojnë lidhje afatgjatë.
Për meshkujt narcisodë, por edhe femrat që i tërheqin meshkujt e tillë, ky është lajm i mirë. Meshkujt narcisoid gjatë qasjes janë më sharmant dhe më lehtë afrohen, por nuk janë për lidhje serioze, theksojnë shkencëtarët, hulumtimi i të cilëve është publikuar në revistën “Personality and Social Psychology Bulletin”.
Re: Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
Ku do ka njerez te tille dhe s'do te thot te jene narcisoide te jesh "one night stay " ..
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
NARCIZISTE JAM VET UN DU ATO TDASHMIT(DMTH ATA QE KAN ZEMREN E MIR JO PAMJEN E JASHTME)
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Meshkujt pa mjekër janë më tërheqës për femrat
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Cilët njerëz janë të lumtur?
» Cilët janë planetet që po dominojnë qiellin ?
» Cilet janë këngëtarët më konkurent në muzikën shqiptare ?
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Cilët njerëz janë të lumtur?
» Cilët janë planetet që po dominojnë qiellin ?
» Cilet janë këngëtarët më konkurent në muzikën shqiptare ?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi