Vret të fejuarën pastaj e ha
4 posters
Faqja 1 e 1
Vret të fejuarën pastaj e ha
Kanë bërë shoping së bashku përpara se ai ta vriste dhe ta hante. Ngjarja e pazakontë ka ndodhur në Suedi, ku një 32 vjecar vrau të fejuarën e tij dhe pastaj e ka ngrënë
Protagonist i ngjarjes makabër është Isakin Jonsonn, 32 vjeç, i akuzuar për vrasjen e të fejuarës së tij. Sipas prokurorëve suedezë, ditën e vrasjes në qytetin Skovde ndërsa gruaja flinte, Jonsonn i ka prerë fytin dhe pastaj e ka ngrënë.
“Në fillim i kam prerë fytin, ka thënë – Jonsonn në gjykatë – pastaj shkova në kuzhinë për ta gatuar”. Në vendin e krimit policia ka gjetur një thikë, gërshërë dhe një sharrë.
Vrasësi-kanibal tha se nuk kishte asnjë arsye për të bërë krimin: “Ne ishim një çift me një të ardhme. Nuk kam dëgjuar asgjë të keqe .
Protagonist i ngjarjes makabër është Isakin Jonsonn, 32 vjeç, i akuzuar për vrasjen e të fejuarës së tij. Sipas prokurorëve suedezë, ditën e vrasjes në qytetin Skovde ndërsa gruaja flinte, Jonsonn i ka prerë fytin dhe pastaj e ka ngrënë.
“Në fillim i kam prerë fytin, ka thënë – Jonsonn në gjykatë – pastaj shkova në kuzhinë për ta gatuar”. Në vendin e krimit policia ka gjetur një thikë, gërshërë dhe një sharrë.
Vrasësi-kanibal tha se nuk kishte asnjë arsye për të bërë krimin: “Ne ishim një çift me një të ardhme. Nuk kam dëgjuar asgjë të keqe .
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Vret të fejuarën pastaj e ha
iii o zot ky kanibali....njeri i semure psiqik......shif mer ca cere qe ka....killer...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Pse paska ne mish tskuq ne helle me goca kjo pjesa po mduket mish me shije me te mire se ajo tjetra
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
qenka psikopat me duket se ska mundesi.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vrau të fejuarën, më pas vetëvritet
» Dhunon ish të fejuarën, arrestohet 32 vjeçari
» Goditi me grushte të fejuarën shtatzënë, për të vrarë fëmijën e palindur! » Matthew Cherry
» Të sigurojmë 100 njohje, pastaj të bisedojmë
» Itali, shqiptari përdhunon dhe torturon ish të fejuarën
» Dhunon ish të fejuarën, arrestohet 32 vjeçari
» Goditi me grushte të fejuarën shtatzënë, për të vrarë fëmijën e palindur! » Matthew Cherry
» Të sigurojmë 100 njohje, pastaj të bisedojmë
» Itali, shqiptari përdhunon dhe torturon ish të fejuarën
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi