Paris i blen dhuratë vetes një Ferrari
4 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Paris i blen dhuratë vetes një Ferrari
Paris Hilton, me rastin e të Premtes se Zezë, ditë në të cilën amerikanët përfitojnë nga superofertat nëpër qendra tregtare, i bëri dhuratës vetes një Ferrari.
Pasanikja Hilton u kthye në shtepinë e saj me një Ferrari California, një makinë kabrio, e cila kushtonte rreth 180 mijë euro. Ndjesitë e para ajo i ndau me 'ndjekësit' e saj në Twitter. "Sapo drejtova për herë të parë një makinë të tillë; është kaq argëtuese, e adhuroj!".
Për momentin makina superluksoze ndodhet në garazhin e Paris Hilton, e cila ndër të tjera, zotëron edhe një Bentley Continental GTC dhe një Lexus LF-A, 375 mijë euroshe, të cilën e mori dhuratë për ditëlindje.
Pasanikja Hilton u kthye në shtepinë e saj me një Ferrari California, një makinë kabrio, e cila kushtonte rreth 180 mijë euro. Ndjesitë e para ajo i ndau me 'ndjekësit' e saj në Twitter. "Sapo drejtova për herë të parë një makinë të tillë; është kaq argëtuese, e adhuroj!".
Për momentin makina superluksoze ndodhet në garazhin e Paris Hilton, e cila ndër të tjera, zotëron edhe një Bentley Continental GTC dhe një Lexus LF-A, 375 mijë euroshe, të cilën e mori dhuratë për ditëlindje.
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Paris i blen dhuratë vetes një Ferrari
kesaj i duket ferrari sikur po blen ndonje buzekuq
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
ca e ka ket Ferrarin kjo mo amon...nje seet ne hotelin e saje ne LOS ANGELOS.....hic asigjo......populli vdes urie, kta bejne tangelliqe....jepuani mo drreqn te ferferve, e mos tallni b.......ju marrte drreqi....u bo dhe kjo shemtira.....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Edhe une do ja blej nji vetes dhurate sa te heq kto dyja qe kam nga 80 evro
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
epo nje e ke per mua ti mo, komshio..shiti te dyja, e me blej mua nje BMV te fundit fare..pastaj ca te teproje, bli per vete cte duash...., apo se kam mire me ket ide....???Cun@Boss shkruajti:Edhe une do ja blej nji vetes dhurate sa te heq kto dyja qe kam nga 80 evro
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
EMI shkruajti:epo nje e ke per mua ti mo, komshio..shiti te dyja, e me blej mua nje BMV te fundit fare..pastaj ca te teproje, bli per vete cte duash...., apo se kam mire me ket ide....???Cun@Boss shkruajti:Edhe une do ja blej nji vetes dhurate sa te heq kto dyja qe kam nga 80 evro
Ty do tmaj ke preni sa ta msosh mire si filim ti japesh ne pa dure se del noi peme tze pamjen rruges ca bmw mi ajo e funit mduket si karroc dore une du nai porche carrera 2012 ta boj facebukun me fol me vete
CuN@BosS/- WebMaster
Gjinia :
e po di mo edhe pa duar , e kam mesu dikure....kur kishe ate porch chayen ti mo, apo harrove.... [@@@@@@] [724516]Cun@Boss shkruajti:EMI shkruajti:epo nje e ke per mua ti mo, komshio..shiti te dyja, e me blej mua nje BMV te fundit fare..pastaj ca te teproje, bli per vete cte duash...., apo se kam mire me ket ide....???Cun@Boss shkruajti:Edhe une do ja blej nji vetes dhurate sa te heq kto dyja qe kam nga 80 evro
Ty do tmaj ke preni sa ta msosh mire si filim ti japesh ne pa dure se del noi peme tze pamjen rruges ca bmw mi ajo e funit mduket si karroc dore une du nai porche carrera 2012 ta boj facebukun me fol me vete
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ah po te kapisho une ty tani mu kujtove ti ishe ajo e mbushura qe mezi rrije ke sendilja
CuN@BosS/- WebMaster
Gjinia :
ti cuno po me ngaterro me nej tjeter me duket, [@@@@@@] se une skam qen kurre me e mbushme se 50 kg, me rroba te lagme...e skam me qen kurre me shum se ket peshe qe kom...more vesh ti ...kopuk.... [@@@@@@]Cun@Boss shkruajti:ah po te kapisho une ty tani mu kujtove ti ishe ajo e mbushura qe mezi rrije ke sendilja
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
miskuzi suzi se me iku autobuzi po e di mi dryq ty do tjapi kosmhiu 200 euro ne dit rrog tja kalosh shoqeve tja bosh me dritat e bmw ferr ferr ke syt kur tkalosh ke bulevardi ti lush menc cunat pipirunat majmunat
CuN@BosS/- WebMaster
Gjinia :
paska gusto paska....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 599 GTO, mbërrin modeli i ri i Ferrari-t
» Ka Ferrari, por jo shkathtësi (Video)
» Ferrari 599XX, then rekord – VIDEO
» Lind Ferrari i parë familjar
» Ferrari ekologjik, lëviz me pedale (Video)
» Ka Ferrari, por jo shkathtësi (Video)
» Ferrari 599XX, then rekord – VIDEO
» Lind Ferrari i parë familjar
» Ferrari ekologjik, lëviz me pedale (Video)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi