Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Celuliti në këmbët e Vesës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Celuliti në këmbët e Vesës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Celuliti në këmbët e Vesës

3 posters

Shko poshtë

Celuliti në këmbët e Vesës Empty Celuliti në këmbët e Vesës

Mesazh nga Aяtємιѕα Tue 29 Nov 2011 - 14:09

Këngëtarja Vesa Luma ka prishur trupin e saj me të cilin lavdërohej vitin e kaluar, duke u reklamuar shpesh në media se ka linja të bukura trupore.Këto foto shprehin më mirë situatën. Vesa është duke u përballur me celulit në këmbët e saja edhe përkundër asaj që gjithmonë është e angazhuar.Paparazzi ka zënë këngëtaren pikërisht në një mbrëmje, ku këngëtarja nuk e ka hetuar aspak, por ajo me siguri e ka ditur që ka problem me linjat dhe këmbët në formë, për këtë arsye nuk është dashur të vishet shkurtë, pasi një palë pantollone të gjata do të mbulonin celulitin në këmbët e Vesës.Ndoshta këngëtarja ka dashur të tërheq më shumë vëmendje tek publiku me fizikun e saj, por ka rënë keq në sy të publikut…Fansat përvec performancës dhe këngëve të mira, sigurisht që duan edhe një pamje tërheqëse dhe seksi!
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Celuliti në këmbët e Vesës Empty Re: Celuliti në këmbët e Vesës

Mesazh nga Next Wed 30 Nov 2011 - 4:53

do te ishte me bukur sikur te kishi dicka me serioze dicka me terheqese ne portali..kujt i interesonshum per vesa luma kjo sesht dicka qe i ben pershtypje ndokujt..
Next
Next
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 2536
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha Mosha : 36

Mesazh nga Anakonda Wed 14 Mar 2012 - 6:21

he pra se eshte ndonje kengetare per te te ngelur merak.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time