Dani Minog dhe celuliti
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Dani Minog dhe celuliti
Kur bëhet fjalë për veshjen e gjërave të shkurtra, as Dani Minog nuk arrin të duket bukur në to. Gjykatësja në emisionin “X-factor” është vërejtur duke shëtitur në Francën jugore në pantolle të shkurtra, mjaftueshëm që fotoreporterët të fotografojnë edhe celulitin e saj.
Ajo kohëve të fundin është në qendër të vëmendjes për shkak të “betejës së humbur” me kolegen e saj nga emisioni “X-factor” Sherill Koll e cila gjithmonë duket shkëlqyeshëm.
Si duket këngëtares australiane do të nevojitet gomë për t’i fshirë mungesat, gjatë shëtitjes nëpër Francë ose thjeshtë pantolle më të gjata.
Ajo kohëve të fundin është në qendër të vëmendjes për shkak të “betejës së humbur” me kolegen e saj nga emisioni “X-factor” Sherill Koll e cila gjithmonë duket shkëlqyeshëm.
Si duket këngëtares australiane do të nevojitet gomë për t’i fshirë mungesat, gjatë shëtitjes nëpër Francë ose thjeshtë pantolle më të gjata.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Dani Minog dhe celuliti
o zot sa keq ngjanka.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Celuliti në këmbët e Vesës
» Elhaida Dani përgatitet për këngë të re
» Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën
» Elhaida Dani fiton "Top Fest 9"
» Elhaida Dani nxjerr albumin e parë më 2 korrik
» Elhaida Dani përgatitet për këngë të re
» Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën
» Elhaida Dani fiton "Top Fest 9"
» Elhaida Dani nxjerr albumin e parë më 2 korrik
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi