Jabadabadu bëhet edhe me videoklip
2 posters
Faqja 1 e 1
Jabadabadu bëhet edhe me videoklip
Mc Kresha dhe Rozana Radi kanë finalizuar bashkëpunimin e tyre edhe me videoklipin e realizuar në Prishtinë.Këngëtarja Rozana Radi dhe reperi Mc Kresha, të cilët tashmë janë edhe partnerë dhe kanë zyrtarizuar lidhjen e tyre, së shpejti pritet te promovojnë videoklipin e radhës të këngës “Jabadabadu”, të cilën e kanë kënduar tek “Kënga Magjike”.Ky videoklip pritet ta ketë premierën pas kthimit të Rozanës nga një mori koncertesh në Itali, ka thënë këngëtarja në profilin e saj në Facebook, transmeton Editorial.Fansat kanë paguar 25 euro për të parë një koncert të Mc Kreshës në diskon Duplex në Prishtinë. Duke arritur këtë shifër, Mc Kresha bëhet këngëtari i parë shqiptar i cili ka arritur të shesë në një shifër kaq të lartë biletat e koncertit.
Asnjë nga këngëtarët shqiptar e madje as nga ata të huaj, të cilët kanë dhënë koncerte në Shqipëri, nuk kanë mundur të kapin këto shifra. Së fundmi, sidomos pas publikimit të albumit “Për inat t’njoni tjetrit”, Mc Kresha bashkë me Lyrical Son janë shndërruar në reperët më të preferuar të momentit. Këtë e tregojnë edhe agjendat e koncerteve të tyre, që janë të mbushura me koncerte brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë e Kosovës.
Asnjë nga këngëtarët shqiptar e madje as nga ata të huaj, të cilët kanë dhënë koncerte në Shqipëri, nuk kanë mundur të kapin këto shifra. Së fundmi, sidomos pas publikimit të albumit “Për inat t’njoni tjetrit”, Mc Kresha bashkë me Lyrical Son janë shndërruar në reperët më të preferuar të momentit. Këtë e tregojnë edhe agjendat e koncerteve të tyre, që janë të mbushura me koncerte brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë e Kosovës.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Jabadabadu bëhet edhe me videoklip
dihen me te mencurit duket qe nga titulli nje kenge dhe jo me teksti.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ja pse mashkulli bëhet më besnik kur bëhet baba!
» Super videoklip nga Elvana Gjata
» Nora Istrefi së shpejti me videoklip të ri
» Ricky Martin: Jam edhe nënë edhe baba
» “Produkt 28” do të kthehet me videoklip
» Super videoklip nga Elvana Gjata
» Nora Istrefi së shpejti me videoklip të ri
» Ricky Martin: Jam edhe nënë edhe baba
» “Produkt 28” do të kthehet me videoklip
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi