Meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota
+2
CuN@BosS/
Aяtємιѕα
6 posters
Faqja 1 e 1
Meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota
Dy sociologë, pas një studimi të gjatë, kanë publikuar rezultatet e studimit të tyre, në formë të librit me titull “A Billion Wicked Thoughts” (“Një miliard mendimesh të këqija”), ku flitet për sjelljen seksuale.
Sociologët Ogi Ogas dhe Sai Gaddam kanë analizuar një miliard klikime në “Google”, në lidhje me përmbajtjet seksuale dhe kanë botuar librin e lartpërmendur, ku kanë klasifikuar dëshirat e meshkujve.
Sipas studimit të tyre, femrat thatanike, si Twiggy, përfundimisht kanë dalë jashtë mode dhe meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota.
Të rinjtë në të 20-tat e tyre gjithnjë e më shumë klikojnë në femrat më të vjetra, të moshës 40, 50, bile edhe 60 vjeçare.
Para dhjetë vitesh ‘tifozet’ (cheargirls) ishin hit absolut, kurse vendin e tyre tani e kanë zënë transeksualët, të cilët gjatë viteve të fundit janë më të popullarizuarit në mesin e meshkujve.
Është shënuar një rritje e madhe, e pabesueshme, e adhuruesve të shputave të femrave, prandaj ueb sajtet me taka dhe çorapë najloni, në formë të fetishit, janë ndër më të vizituarat në botë.
Studimi i dy sociologëve rreth sjelljes seksuale, është studimi më voluminoz, që nga studimi i biologut amerikan Alfred Kinsey, i cili viteve 1950 kishte studiuar 18.000 meshkuj e femra.Webmagazina
Sociologët Ogi Ogas dhe Sai Gaddam kanë analizuar një miliard klikime në “Google”, në lidhje me përmbajtjet seksuale dhe kanë botuar librin e lartpërmendur, ku kanë klasifikuar dëshirat e meshkujve.
Sipas studimit të tyre, femrat thatanike, si Twiggy, përfundimisht kanë dalë jashtë mode dhe meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota.
Të rinjtë në të 20-tat e tyre gjithnjë e më shumë klikojnë në femrat më të vjetra, të moshës 40, 50, bile edhe 60 vjeçare.
Para dhjetë vitesh ‘tifozet’ (cheargirls) ishin hit absolut, kurse vendin e tyre tani e kanë zënë transeksualët, të cilët gjatë viteve të fundit janë më të popullarizuarit në mesin e meshkujve.
Është shënuar një rritje e madhe, e pabesueshme, e adhuruesve të shputave të femrave, prandaj ueb sajtet me taka dhe çorapë najloni, në formë të fetishit, janë ndër më të vizituarat në botë.
Studimi i dy sociologëve rreth sjelljes seksuale, është studimi më voluminoz, që nga studimi i biologut amerikan Alfred Kinsey, i cili viteve 1950 kishte studiuar 18.000 meshkuj e femra.Webmagazina
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota
Vallaj bilaj Une per vete sjam ketu i here
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
ooo po pse ato, qe jane me pak te plota si preferojne thua...??? apo i kane per te lepi gishtat ne fund mbas bukes....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
...epo shyqyr...se vallai tu lepi kocka gjithe jetes nuk rrihet...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Shyqyr ,sdo na ngelin beqer mo vajzat e plota. 00027003
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
aaahaaaaahah pallavra studime koti lol se thatickat i dun ma shum
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Meshkujt nuk preferojnë femrat këmbëgjata?
» Ja pse tradhtojnë meshkujt dhe femrat
» Femrat e plota më tërheqëse .
» Ate cfare femrat preferojne tek …
» Meshkujt preferojnë makinën para femrës..
» Ja pse tradhtojnë meshkujt dhe femrat
» Femrat e plota më tërheqëse .
» Ate cfare femrat preferojne tek …
» Meshkujt preferojnë makinën para femrës..
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi