Femrat e plota më tërheqëse .
5 posters
Faqja 1 e 1
Femrat e plota më tërheqëse .
Femrat e holla janë më pak xheloze ndaj femrave të plota, sepse nuk i konsiderojnë tërheqëse, mirëpo meshkujt kanë mendim tjetër. Për ata, femrat e plota janë më tërheqëse, të hapura dhe të mençura.
Një hulumtim i realizuar nga shkencëtarët pranë Universitetit të Liverpulit, ka zbuluar se femrat jo të holla për meshkujt janë më të afërta, janë mikesha të mira dhe kanë stabilitet më të mirë emocional sesa femrat e holla.
Nga ana tjetër, femrat tjera kanë mendim jo të mirë për ish-femrat e trasha që mundohen të mbajnë një peshë afër normales. Sipas tyre, ato janë të padisiplinuara, emocionalisht jostabile dhe kanë shprehi të këqija higjienike.
Disa meshkujve u pëlqen fakti që femrat që kanë peshë të tepërt luftojnë me kilogramët, ashtu që kjo i afron më shumë dhe u jep mendimin se ato nuk janë femra të përsosura, kanë mangësi, por janë të afërta dhe mund të kalojnë mirë me to, duke qenë se ato jetojnë ‘me këmbët në tokë’.
Për më shumë, meshkujt me mbipeshë shpresojnë se kanë gjasa më të mira për të kapur një femër të plotë, sesa një të hollë
Një hulumtim i realizuar nga shkencëtarët pranë Universitetit të Liverpulit, ka zbuluar se femrat jo të holla për meshkujt janë më të afërta, janë mikesha të mira dhe kanë stabilitet më të mirë emocional sesa femrat e holla.
Nga ana tjetër, femrat tjera kanë mendim jo të mirë për ish-femrat e trasha që mundohen të mbajnë një peshë afër normales. Sipas tyre, ato janë të padisiplinuara, emocionalisht jostabile dhe kanë shprehi të këqija higjienike.
Disa meshkujve u pëlqen fakti që femrat që kanë peshë të tepërt luftojnë me kilogramët, ashtu që kjo i afron më shumë dhe u jep mendimin se ato nuk janë femra të përsosura, kanë mangësi, por janë të afërta dhe mund të kalojnë mirë me to, duke qenë se ato jetojnë ‘me këmbët në tokë’.
Për më shumë, meshkujt me mbipeshë shpresojnë se kanë gjasa më të mira për të kapur një femër të plotë, sesa një të hollë
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Re: Femrat e plota më tërheqëse .
Po dihet te plotat se ke cfare me kap me dure .te jet dhe pak e gjate dhe eshte gjithcka perfekt celebrate005 celebrate005 celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Po ne te dobtat sna e varni me?
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
mua me pelqejne te dobtat 00027003Klio shkruajti:Po ne te dobtat sna e varni me?
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
mishi me kocka ka lezet se ke cfare me lepire celebrate005 celebrate005 celebrate005Klio shkruajti:Po ne te dobtat sna e varni me?
Gjinia :
pupupuuuuuuuu cje nje ti nuk ja prish qefin askujt...diplomat te ka bo mami
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
he he he jo mi po ti je si ylli ne darke celebrate005 celebrate005Klio shkruajti:pupupuuuuuuuu cje nje ti nuk ja prish qefin askujt...diplomat te ka bo mami
Gjinia :
Aaahahaaahaah te dobetat nuk kan mish,ndersa te plotat po.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Femra pa tul eshte si xhinset pa xhepa....ske ku me i fut durt pra.. ..pak tul eshte lezet se tu lpi kocka gjithe jeten sbohet.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Femrat e plota më tërheqëse
» Meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota
» Femrat më pak tërheqëse zgjedhin karrierën?!
» Pse femrat e dobeta konsiderohen si me terheqese se te shendoshat?
» Pikë të plota për Topçinjtë
» Meshkujt e të sotmes preferojnë femrat më të plota
» Femrat më pak tërheqëse zgjedhin karrierën?!
» Pse femrat e dobeta konsiderohen si me terheqese se te shendoshat?
» Pikë të plota për Topçinjtë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi