Dieta më e mirë për heqjen e dhjamit nga barku
+6
Emona
Arabela
Anakonda
Leo_uk
Ariel
Єямєℓiиdå
10 posters
Faqja 1 e 1
Dieta më e mirë për heqjen e dhjamit nga barku
Studimet kanë treguar se mënyra më e mirë e heqjes së shtresave të dhjamit rreth barkut është me anë të kombinimit të një të ushqyeri të ekuilibruar dhe ushtrimeve specifike.
Varësisht nga sasia e dhjamit në bark dhe bel, varet se a mund t’ju ndihmojë dieta e shpejtë. Dieta më e mirë e shpejtë për heqjen e dhjamit nga barku nuk mund të paramendohet pa ushtrime trupore.
Çdo ditë duhet të bëni ushtrime të barkut dhe ushtrime për dobësim të përgjithshëm. Shumë meshkuj kanë dhjame vetëm në bark, por pa bërë ushtrime për tërë trupin nuk do të arrijne deri te heqja e dhjamit të barkut.
Shembull i menysë së kësaj diete
Mengjesi: një filxhan “muesli” me qumësht.
Zemra: arra, lajthi deri në 50 g.
Dreka: Për drekë mund të hani mish sa të doni edhe atë mish peshku, mish pule pa asht, mish viçi, qengji, kurse mishin e derrit është më mirë ta evitoni. Po ashtu, duhet të evitoni edhe produktet e mishit të përpunuar. Lejohet një copë buke integrale, apo të thekur. Mishin mund ta përgatisni si të doni, por evitoni fërgimin e përditshëm.
Zemra: një mollë, një dardhë, një pjeshkë, një grusht dredhëza, mjedra. Bananet evitojini.
Darka: supë me perime, pa brumë, sardele apo ton, një copë buke integrale, një gotë jogurt.Për shkak të ushtrimeve trupore dhe ushqimeve të njëllojshme, duhet të merrni edhe tableta të vitaminave dhe mineraleve.
Këshilla shtesë
- Kurrë mos darkoni të paktën tri orë para se të bini në gjumë.
- Mos hani ëmbëlsira dhe ushqime grimcuese.
- Mos pini birra dhe pije të gazuara me sheqer.
- Mos hani bukë të bardhë.
Heqja e dhjamit nga barku mund të mos shkojë aq shpejt, sa do të donit ju, por nëse ushtroni me rregull dhe i përmbaheni kësaj diete, atëherë rezultatet nuk do të mungojnë
Varësisht nga sasia e dhjamit në bark dhe bel, varet se a mund t’ju ndihmojë dieta e shpejtë. Dieta më e mirë e shpejtë për heqjen e dhjamit nga barku nuk mund të paramendohet pa ushtrime trupore.
Çdo ditë duhet të bëni ushtrime të barkut dhe ushtrime për dobësim të përgjithshëm. Shumë meshkuj kanë dhjame vetëm në bark, por pa bërë ushtrime për tërë trupin nuk do të arrijne deri te heqja e dhjamit të barkut.
Shembull i menysë së kësaj diete
Mengjesi: një filxhan “muesli” me qumësht.
Zemra: arra, lajthi deri në 50 g.
Dreka: Për drekë mund të hani mish sa të doni edhe atë mish peshku, mish pule pa asht, mish viçi, qengji, kurse mishin e derrit është më mirë ta evitoni. Po ashtu, duhet të evitoni edhe produktet e mishit të përpunuar. Lejohet një copë buke integrale, apo të thekur. Mishin mund ta përgatisni si të doni, por evitoni fërgimin e përditshëm.
Zemra: një mollë, një dardhë, një pjeshkë, një grusht dredhëza, mjedra. Bananet evitojini.
Darka: supë me perime, pa brumë, sardele apo ton, një copë buke integrale, një gotë jogurt.Për shkak të ushtrimeve trupore dhe ushqimeve të njëllojshme, duhet të merrni edhe tableta të vitaminave dhe mineraleve.
Këshilla shtesë
- Kurrë mos darkoni të paktën tri orë para se të bini në gjumë.
- Mos hani ëmbëlsira dhe ushqime grimcuese.
- Mos pini birra dhe pije të gazuara me sheqer.
- Mos hani bukë të bardhë.
Heqja e dhjamit nga barku mund të mos shkojë aq shpejt, sa do të donit ju, por nëse ushtroni me rregull dhe i përmbaheni kësaj diete, atëherë rezultatet nuk do të mungojnë
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Dieta më e mirë për heqjen e dhjamit nga barku
Ate qe kam provuar vete...
Muesli me kos dhe mjalt...rashe 8 kg per dy jave... ndonje molle jeshile ne darke dhe kaq derisa arrita aty ku doja.
Muesli me kos dhe mjalt...rashe 8 kg per dy jave... ndonje molle jeshile ne darke dhe kaq derisa arrita aty ku doja.
Ariel shkruajti:Ate qe kam provuar vete...
Sa shume kaq shpejt.....sa here ne dite haje apo vetem mengjes?
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Per zotin po....
Ne mengjes vetem nje kafe...ne dreke kur te tjeret hanin gatimin une haja vetem nje tas me drithrs...muesli me fruta te thata...nje kanoce kos dmth rreth 300 gr dhe nje luge te madhe mjalt...i perzija dhe kaq...ne darke nje molle jeshile dhe asgje tjeter...
E fillova kot se kisha degjuar qe drithrat te rregullojne metabolizmin...mjaltin ja hodha thjesht per embelsues po mjalti dihet ca efektesh ka...
Dhe nga 64 - 65 kg qe u ktheva nga pushimet e tmerruar hahahaha arrita ne 56 kg...dhe akoma vazhdoj ta mbaj kete peshe...
Tani edhe nese ha...me kujdes dihet...tasin me drithra nuk e ndaj...mbasdite ose ne darke...sepse mban metabolizmin ne rregull dhe nuk te ngjit ushqimi...
Se harrova...ne mengjes para kafes pi nje gote te madhe me leng shege qe e shtrydh vet ne moment...mbase dhe kjo ben efektin e vet qe nuk po leviz me nga pesha....
Ne mengjes vetem nje kafe...ne dreke kur te tjeret hanin gatimin une haja vetem nje tas me drithrs...muesli me fruta te thata...nje kanoce kos dmth rreth 300 gr dhe nje luge te madhe mjalt...i perzija dhe kaq...ne darke nje molle jeshile dhe asgje tjeter...
E fillova kot se kisha degjuar qe drithrat te rregullojne metabolizmin...mjaltin ja hodha thjesht per embelsues po mjalti dihet ca efektesh ka...
Dhe nga 64 - 65 kg qe u ktheva nga pushimet e tmerruar hahahaha arrita ne 56 kg...dhe akoma vazhdoj ta mbaj kete peshe...
Tani edhe nese ha...me kujdes dihet...tasin me drithra nuk e ndaj...mbasdite ose ne darke...sepse mban metabolizmin ne rregull dhe nuk te ngjit ushqimi...
Se harrova...ne mengjes para kafes pi nje gote te madhe me leng shege qe e shtrydh vet ne moment...mbase dhe kjo ben efektin e vet qe nuk po leviz me nga pesha....
Ariel shkruajti:Per zotin po....
Te lumte..bukur shume...por edhe 64-65 nuk jane shume..
E kam per motren...se ka barkun e nenes ma..3 femije shpesh e tani me lodhi tu thon dua nje diet qe te bej efekt...
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Kto jane ato qe perdor une...po ama vetem dy luge gjelle drithra me nje kanoce kos nga kto 300 gramshet
Mua me bene efekt...ta provoj dhe motra vetem se duhet te ket durim e mos te haj asgje tjeter derisa te bjere nga pesha...kur te ule dreken vete te shkoj nga dhoma dhe mbasi te mbarojne te tjeret te haje tasin me drithra, ose para drekes qe mos te ket neps 00027003
Mua me bene efekt...ta provoj dhe motra vetem se duhet te ket durim e mos te haj asgje tjeter derisa te bjere nga pesha...kur te ule dreken vete te shkoj nga dhoma dhe mbasi te mbarojne te tjeret te haje tasin me drithra, ose para drekes qe mos te ket neps 00027003
Ariel shkruajti:Kto jane ato qe perdor une...po ama vetem dy luge gjelle drithra me nje kanoce kos nga kto 300 gramshet
Mua me bene efekt...ta provoj dhe motra vetem se duhet te ket durim e mos te haj asgje tjeter derisa te bjere nga pesha...kur te ule dreken vete te shkoj nga dhoma dhe mbasi te mbarojne te tjeret te haje tasin me drithra, ose para drekes qe mos te ket neps
E ka lexu kete qe ke shkru ti...ju duk lehte...po e shohim sa po mundet...si veshtire rrin ajo larg bukes...
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Eeeee po ajo eshte...inisiativa dhe durimi...Une e di ca kam heq me e majt... se imagjino...une jam guzhinierja e shpise
Po e majta si ramazon ...ja vuna si detyre vetes.... hahahahaha
Po e majta si ramazon ...ja vuna si detyre vetes.... hahahahaha
Ariel shkruajti:Kto jane ato qe perdor une...po ama vetem dy luge gjelle drithra me nje kanoce kos nga kto 300 gramshet
Mua me bene efekt...ta provoj dhe motra vetem se duhet te ket durim e mos te haj asgje tjeter derisa te bjere nga pesha...kur te ule dreken vete te shkoj nga dhoma dhe mbasi te mbarojne te tjeret te haje tasin me drithra, ose para drekes qe mos te ket neps
Une kto i ha cdo mengjes...me qumesht me kalori te ulet..
Kane shume hekur dhe te japin shume energji...
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Yesss yessss...une i ha me kos e mjalte 00027003 celebrate005
Nje diete e mire do te ishte shume fruta dhe perime,dhe sa me shume ushtrime.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
jam shume dakord me ty,,,, [TePuC] [TePuC]e sinqerta shkruajti:Nje diete e mire do te ishte shume fruta dhe perime,dhe sa me shume ushtrime.
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
...nuk e kom kete Problemin me dhjamt ke barku,mbaj trupin ne forme me vrapim dhe me ushqim te shendetshem. 00027003
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Po ju te rejat jeni ne rregull mi...problemi eshte ke mamate 00027003
Per momentin skam probleme me barkun...me vone...si dihet... :541221:
Per momentin skam probleme me barkun...me vone...si dihet... :541221:
Te flesh me triko leshi dhe nje qese ne brez ne vere mbuluar me jorgan :p
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
qyqa me u bo kos thu ti...me vdek fare hahahhaaaaa :541221: :541221: :541221:
Un se kam shume problem , nuk ha te shtune te diele , kafe cigare tak bie 5 kile ( pa bo dashni fare biles ) hahahahhahahahhahaa
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Po ti shto dashnine e hiq cigaren ene bjen nja 7 kile hahahahahaaaa
jam super ne forem shum i leht skam nevoj per djet kur merrem me sport
Next- I/e Regjistruar
- Postime : 2536
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha : 36
hafsa dauti- I/e Regjistruar
- Postime : 2
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/02/2013
Mosha : 32
a mundeni me ma perkth cka i vjen muesli ae spo e kuptoj jam nga maqedonia dhe se kuptoj? ju lutemЄямєℓiиdå shkruajti:Ariel shkruajti:Ate qe kam provuar vete...
Sa shume kaq shpejt.....sa here n e dite haje apo vetem mengjes?
hafsa dauti- I/e Regjistruar
- Postime : 2
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/02/2013
Mosha : 32
vetem me zbor alla-Enverist, rroten e preshit dhe para partizan
jo vetem do hiqni barkun por ska semundje qe tju prek
jo vetem do hiqni barkun por ska semundje qe tju prek
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Ne kohen e xhaxhit vetem shoferet kishin bark...te tjeret vrap qe ne 6 te mjesit me shku ne pune ne kembe...e gjimnastika e mjesit para se te fillonte puna...leje zborin pastaj..
Similar topics
» Si te dobësoheni sa me shpejt tek barku?
» Barku, “truri i dytë”
» KFOR-i nis heqjen e barrikadave në veri
» Djalit nëntë vjeç ia heqin nga barku vëllanë binjak
» Franca rekomandon heqjen e silikonit të gjirit
» Barku, “truri i dytë”
» KFOR-i nis heqjen e barrikadave në veri
» Djalit nëntë vjeç ia heqin nga barku vëllanë binjak
» Franca rekomandon heqjen e silikonit të gjirit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi