Si te dobësoheni sa me shpejt tek barku?
Faqja 1 e 1
Si te dobësoheni sa me shpejt tek barku?
Ju nuk jeni krenare per trupin tuaj ? Per kete doni nje program dobësimi qe te zgjasi me nje periudhe te gjate. Ai duhet megjithatë te sjelli nje humbje peshe te rregullt te peshes. Per te humbur ate mase te teper qe disa persona e akumulojne tek pjesa e barkut , duhet si fillim qe keto persona te pranojne qe ato e kane ate. Me pas , ato duhet te pershkruajne nje regjim ushqimore shume strikt , nje regjim qe te respektoj sjelljet e përditshme ne proteina dhe te ushqimeve energjetike.
1- Si fillim duhet te ndryshoni zakonet te cilat bejne qe ju te merrni kilogramet e tepert. Pra ju duhet te konsumoni nje sasi te mjaftueshme dhe te shëndetshme. Per shembull , diten mund ta filloni me nje leng portokalli te shoqeruar me disa biskota . Me vone ne mesdite , këshillohet te konsumohet nje vakt i plote. Beni nje pjate me sallate, nje pjate me peshk te bardhe dhe perime.
2- Konsumoni frutat qe preferoni. Ndersa persa i perket darkes, duhet te hani ushqime te lehta dhe te tretshme. Per shembull nje super ose nje sallate . Kujdes : duhet te evitoni ushqimet e tjera midis vakteve.
3- Si përfundim, nje aktivitet sportiv do te ishte i nevojshem. Sipas zgjedhjes tuaj, praktikoni ne palester ose beni not. Por dy ushtrime per barkun jane te detyrueshme. Keni per te vene re se pas disa javesh , praktika dhe regjimi strikt, do te behet i dukshem ne trupin tuaj. Rrumbullakesia do te zhduket per pak kohe; barku juaj do te jete i sheshte dhe i bukur .
Burimi Ikub
1- Si fillim duhet te ndryshoni zakonet te cilat bejne qe ju te merrni kilogramet e tepert. Pra ju duhet te konsumoni nje sasi te mjaftueshme dhe te shëndetshme. Per shembull , diten mund ta filloni me nje leng portokalli te shoqeruar me disa biskota . Me vone ne mesdite , këshillohet te konsumohet nje vakt i plote. Beni nje pjate me sallate, nje pjate me peshk te bardhe dhe perime.
2- Konsumoni frutat qe preferoni. Ndersa persa i perket darkes, duhet te hani ushqime te lehta dhe te tretshme. Per shembull nje super ose nje sallate . Kujdes : duhet te evitoni ushqimet e tjera midis vakteve.
3- Si përfundim, nje aktivitet sportiv do te ishte i nevojshem. Sipas zgjedhjes tuaj, praktikoni ne palester ose beni not. Por dy ushtrime per barkun jane te detyrueshme. Keni per te vene re se pas disa javesh , praktika dhe regjimi strikt, do te behet i dukshem ne trupin tuaj. Rrumbullakesia do te zhduket per pak kohe; barku juaj do te jete i sheshte dhe i bukur .
Burimi Ikub
Similar topics
» Barku, “truri i dytë”
» Dieta më e mirë për heqjen e dhjamit nga barku
» Ushqimet qe ju ndihmojne te dobesoheni ne vjeshte
» Te punoni ne kembe , ju ndihmon te dobesoheni
» Gjeneratat e sotme plaken më shpejt
» Dieta më e mirë për heqjen e dhjamit nga barku
» Ushqimet qe ju ndihmojne te dobesoheni ne vjeshte
» Te punoni ne kembe , ju ndihmon te dobesoheni
» Gjeneratat e sotme plaken më shpejt
Faqja 1 e 1