Rovena Stefa e kënaqur me fitimet
2 posters
Faqja 1 e 1
Rovena Stefa e kënaqur me fitimet
Këngëtarja Rovena Stefa ka treguar se është e kënaqur me fitimet e saj nga muzika. Gjatë këtij viti ajo pushtoi një pjesë të madhe të shteteve të botës me koncerte të njëpasnjëshme nga të cilat edhe ka fituar mjaftë.
Ajo tani është duke realizuar turneun e saj në Danimarkë dhe Suedi bashkë me disa kolegë të saj. Ndërsa për fundvit thotë se ka përgatitur befasi në dukjen e saj pikërisht për programet e Vitit të Ri.“Sa i përket fitimeve që më sjellë kënga, jam e kënaqur por edhe punoj shumë dhe shpresoj që këtë sukses ta kem edhe më tej. Ndërsa për festat e fundvitit jam duke punuar në mënyrë që publiku të më pëlqejë”, ka thënë ajo për Zëri.
Edhe pse ajo nuk preferon të flasë shumë për jetën private, shpreson që djaloshi i ëndrrave të saj ta përkrahë në karrierë.
Ajo tani është duke realizuar turneun e saj në Danimarkë dhe Suedi bashkë me disa kolegë të saj. Ndërsa për fundvit thotë se ka përgatitur befasi në dukjen e saj pikërisht për programet e Vitit të Ri.“Sa i përket fitimeve që më sjellë kënga, jam e kënaqur por edhe punoj shumë dhe shpresoj që këtë sukses ta kem edhe më tej. Ndërsa për festat e fundvitit jam duke punuar në mënyrë që publiku të më pëlqejë”, ka thënë ajo për Zëri.
Edhe pse ajo nuk preferon të flasë shumë për jetën private, shpreson që djaloshi i ëndrrave të saj ta përkrahë në karrierë.
Re: Rovena Stefa e kënaqur me fitimet
Kohet e fundit ka nxjerre kenge te mira si:Kanagjegji,edhe ne bashkepunim me Gold-ag,Degjo Rovin,te bukura me duken.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rovena Stefa, Viti i ri në Kosovë
» Rovena Stefa duet me Gold AG
» Rovena Stefa xhiron klip të ri
» Rovena Stefa: Dua një burrë që të më komandojë