Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria

2 posters

Shko poshtë

Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria Empty Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria

Mesazh nga Durrsaku Wed 7 Dec 2011 - 2:07

Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria 49171ROMË- Shefi i klanit të famshëm mafioz Casalesi, Michele Zagaria, i kërkuar që prej më tepër se 15 vjetësh, në vitin 1995, u arrestua sot nga policia ndërsa qëndronte i fshehur në një bunker në zonën Casal di Principe, në jug të Italisë, njoftuan mediat.

"Ju fituat, shteti fitoi", deklaroi Michele Zagaria përpara gjykatësve të cilët e morën në pyetje, bënë të ditur mediat italiane.

Michele Zagaria, i akuzuar për shoqatë keqbërësisht të tipit mafioz, vrasje, zhvatje dhe vjedhje me armë, ishte përfshirë në listën e të arratisurve më të rrezikshëm të Italisë dhe kundër tij është lëshuar që në vitin 2000 një mandatarresti ndërkombëtar.
Michele Zagaria, 53 vjeç, është dënuar deri tani tre herë në mungesë me burgim të përjetshëm, në 2008 një herë dhe dy herë në 2010.

Klani Casalesi është klani kryesor i Kamorrës, mafia napolitane dhe të ardhurat e tij konsiderohen në rreth 30 miliardë euro në vit, mësohet nga shifrat e drejtorisë kombëtare antimafia.
(ma.ar/BalkanWeb) Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria Spacer
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria Empty Re: Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria

Mesazh nga Durrsaku Wed 7 Dec 2011 - 2:09

ROMË- Shefi i klanit të famshëm mafioz Casalesi, Michele Zagaria, i kërkuar që prej më tepër se 15 vjetësh, në vitin 1995, u arrestua sot nga policia ndërsa qëndronte i fshehur në një bunker në zonën Casal di Principe, në jug të Italisë, njoftuan mediat.

"Ju fituat, shteti fitoi", deklaroi Michele Zagaria përpara gjykatësve të cilët e morën në pyetje, bënë të ditur mediat italiane.

Michele Zagaria, i akuzuar për shoqatë keqbërësisht të tipit mafioz, vrasje, zhvatje dhe vjedhje me armë, ishte përfshirë në listën e të arratisurve më të rrezikshëm të Italisë dhe kundër tij është lëshuar që në vitin 2000 një mandatarresti ndërkombëtar.
Michele Zagaria, 53 vjeç, është dënuar deri tani tre herë në mungesë me burgim të përjetshëm, në 2008 një herë dhe dy herë në 2010.

Klani Casalesi është klani kryesor i Kamorrës, mafia napolitane dhe të ardhurat e tij konsiderohen në rreth 30 miliardë euro në vit, mësohet nga shifrat e drejtorisë kombëtare antimafia.
(ma.ar/BalkanWeb)Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria Spacer shume i famshem
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria Empty Re: Itali, arrestohet mafiozi Michele Zagaria

Mesazh nga Katniss Wed 7 Dec 2011 - 6:01

S'kane bere gje jo, Camorra nuk perfundon me kete, eshte shume me e madhe se kaq.
Po mire, duhet ti urohet policise italiane, qenka permiresuar, u jane dashur vetem 16 vite. Kur e arrestuan Bernardo Provenzanon, Donin e Cosa Nostres, me 2006, ai i pate bere 43 vite jetese ne arratisje.
Zagaria se shpejti do te zevendesohet me nje Underboss, apo Consigliere te Camorres, edhe gjithcka do vazhdoje kursin e vete.
Kriminalteti i organizuar ka fut rrenjet mire ne Itali,eshte i rende per tu mposhtur sepse ka edhe ndihmen shteterore.
Katniss
Katniss
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11002
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi Hobi : Computer Science

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi