Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën?

2 posters

Shko poshtë

Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën? Empty Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën?

Mesazh nga Durrsaku Wed 7 Dec 2011 - 3:17

[You must be registered and logged in to see this image.]ITALI- Dashuria në zyrë edhe e nënkuptuar në termat e seksit, duket se bën mirë për trupin dhe shpirtin, madje rrit edhe nivelin e performancës në punë!

Një studim italian, ka arritur në përfundimin se 1 në 5 punonjës zyre kanë pranuar se kanë pasur së paku 1 lidhje dashurore me kolegun ose kolegen e tyre, ndërkohë që një cift në 10 është formuar në ambientet e punës ku ata kanë punuar.

Studimi i kryer nga trajnuesi personal i VIP-ave Andrea Carollo në bashkëpunim me shoqatën ‘Gratë dhe cilësia e jetesës’, (Donne e Qualità della vita), i gjykuar edhe nga sociologu italian Serenella Salomoni, ka thelluar akoma edhe më shumë cështjen e lidhjeve dhe flirteve në ambientin e punës.

Studimi ka analizuar një kampion prej 480 individësh rreth moshës 25 dhe 55 vjecare. Studimi ka arritur në përfundimin se 20% e punonjësve ka përjetuar së paku një lidhje dashurore në ambientin e punës dhe shpesh një lidhje e tillë ka rezultuar në një marrëdhënie të qëndrueshme.

Pjesa më e madhe e të intervistuarve kanë pranuar se të pasurit e një lidhjeje dashurore me një koleg të zyrës, jep më shumë lumturi dhe energji. Ndërkohë që femrat e dashuruara me kolegët e tyre meshkuj kanë pranuar se janë rreth 67 % më shumë produktive ne punë se në rastet e tjera.

Një i intervistuar në 3 ka rrëfyer se është i gatshëm të braktis punën për partnerin e tyre të jetës, ndërkohë që 1 në 2 e të intervistuarve ka deklaruar se shkon më me shumë dëshirë në punë nëse pëlqen një koleg. Madje 1 në 5 e të anketuarve pranon se merr në shtëpi punë vetëm që të ketë një marrëdhënie ideale me kolegun e punës.
(el.me/BalkanWeb
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën? Empty Re: Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën?

Mesazh nga Anakonda Wed 8 Feb 2012 - 18:39

Sa mire qenka te biesh ne dashuri me shefin.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye