Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Rezistenca ndaj gripit, sekreti fshihet në gjak People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Rezistenca ndaj gripit, sekreti fshihet në gjak People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rezistenca ndaj gripit, sekreti fshihet në gjak

2 posters

Shko poshtë

Rezistenca ndaj gripit, sekreti fshihet në gjak Empty Rezistenca ndaj gripit, sekreti fshihet në gjak

Mesazh nga Emona Fri 9 Dec 2011 - 1:36

Rezistenca ndaj gripit, sekreti fshihet në gjak Grip

Gripi, sëmundja që nis sapo troket vjeshta, është kthyer në alarm të institucioneve shëndetësore sidomos pas rasteve të gripit të shpendëve dhe atij të derrit.

Një grup studiuesish italianë ka zbuluar se ekziston një superantitrup, i cili është në gjendje t’i rezistojë çdo virusi dhe të luftojë me sukses gripin.

Të gjithë e kemi vënë re sesi disa prej nesh janë me grip pothuajse gjithë kohën, e të tjerë e kalojnë dimrin pa teshtirë një herë.

Sipas studiuesve, kjo vjen për shkak të antitrupit të fuqishëm në gjakun e këtyre të fundit. Kjo teori e re u ka hapur rrugë perceptimeve të reja në lidhje me mënyrat se si mund të kurohet gripi. Studiuesit po shikojnë mundësinë e krijimit të vaksinave apo ilaçeve që stimulojnë këtë lloj antitrupi.

Të rejat më të fundit në lidhje me këtë kanë të bëjnë me mundësinë e klonimit të geneve “hero” dhe riprodhimin e tyre në mënyrë të kufizuar. /albeu.com/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Rezistenca ndaj gripit, sekreti fshihet në gjak Empty Re: Rezistenca ndaj gripit, sekreti fshihet në gjak

Mesazh nga Anakonda Tue 7 Feb 2012 - 19:07

Prandaj kur me bje gripi mua palosem.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time