Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
5 posters
Faqja 1 e 1
Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
Ndeshja e sotme Real Madrid-Barcelona do të shndërrohet në takimin më të përsëritur në historinë e futbollit spanjoll. Pas ndeshjes së sotme, dy ekipet më të mëdha të Spanjës do të jenë përballur mes tyre 216 herë në ndeshje zyrtare (162 në kampionat, 8 në Kupën e Europës, 28 në Kupën e Mbretit, 10 në Superkupën e Spanjës, 6 në Kupën e Ligës dhe një herë në Kupën e Kurorëzimit).
Klasikja kalon kështu në këtë renditje ndeshjen Real Madrid-Athletic Bilbao (215 ndeshje) edhe pse do të rivendoset barazimi kur Athletic të vizitojë Bernabeun pas 7 javësh.
Real Madrid është në avantazh në takimet direkte 86-84 dhe kjo diferencë është ngushtuar sidomos në sezonet e fundit ku Barcelona nën drejtimin e Guardiolës ka fituar shumicën e takimeve.
26 nga 35 golat e fundit të Klasikes janë shënuar nga ekipi blaugrana dhe Iker Casillas, kapiteni i Real Madrid, nëse pëson edhe dy gola nga Barcelona do të shndërrohet në portierin që ka pësuar më shumë gola në historinë e këtij takimi.
http://top-channel.tv/
Klasikja kalon kështu në këtë renditje ndeshjen Real Madrid-Athletic Bilbao (215 ndeshje) edhe pse do të rivendoset barazimi kur Athletic të vizitojë Bernabeun pas 7 javësh.
Real Madrid është në avantazh në takimet direkte 86-84 dhe kjo diferencë është ngushtuar sidomos në sezonet e fundit ku Barcelona nën drejtimin e Guardiolës ka fituar shumicën e takimeve.
26 nga 35 golat e fundit të Klasikes janë shënuar nga ekipi blaugrana dhe Iker Casillas, kapiteni i Real Madrid, nëse pëson edhe dy gola nga Barcelona do të shndërrohet në portierin që ka pësuar më shumë gola në historinë e këtij takimi.
http://top-channel.tv/
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
Amon mer ca goje qe kam....qekur boni golin e par Reali thash e fiton Barce 3 - 1 ose 3 - 2..
:651109:
:651109:
Pjesen e dyt pash, por degjova qe pjesen e pare ishte mire Reali.. Ai Ronaldo njer humbi 3 gola te paster.. Ishin dobet ne fakt te dy skuadrat.
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
barca sado dobet te jete i shtyp koken realit ndersa per rastet e pjeses se pare kishta barcelona me shume por portieri i realit qe pritit dhe fati e ndihmoj realin se kjo ndeshje mund te perfundonte si ajo qe ndodhi 5-0
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
ma i dobti ka qen c.ronaldo...u dasht mourinho me ndrruu ronaldon dhe jo ozilin:S
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Barca ta rreh realin sepse ka yllin ne skuader.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Zyrtare: Karlo An?eloti eshte trajneri i Real Madrid
» Shaqiri: Ishte ndeshje emocionale
» Barca mposht Milanin në penallti
» Masch kompleton transferimin te Barca