Shaqiri: Ishte ndeshje emocionale
2 posters
Faqja 1 e 1
Shaqiri: Ishte ndeshje emocionale
Xherdan Shaqiri thotë se ndeshja e mbrëmshme ndaj Shqipërisë në kuadër të kualifikimeve për Botërorin 2014, ishte plot emocione për të.
Shaqiri ishte ai që hapi rezultatin duke shënuar golin e parë për skuadrën e Zvicrës, dhe është shprehur i kënaqur që ka shënuar, por edhe i dëshpëruar që ka shënuar pikërisht kundër Shqipërisë.
“Ne e kemi ditur që ka me qenë lojë emocionale për neve. Shumë kanë shkruar mediat. Ishte momenti i mirë që shënova, por i keq për Shqipërinë”, ka thënë mesfushori i Bayernit gjatë një prononcimi për Supersport.
Ai po ashtu ka folur edhe për momentin kur kërkoi heshtje pasi shënoi, duke thënë se nuk ka dashur të festojë për golin e shënuar.
“Nuk kam festuar, këtë e patë edhe ju. Kam respekt edhe për Shqipërinë. Familja ime është nga Kosova. Shumë më kanë quajtur tradhtar, por shumë nuk e dinë realitetin. Duhet ditur realitetin, e më pas me folur”, ka thënë Shaqiri. /Telegrafi/
Shaqiri ishte ai që hapi rezultatin duke shënuar golin e parë për skuadrën e Zvicrës, dhe është shprehur i kënaqur që ka shënuar, por edhe i dëshpëruar që ka shënuar pikërisht kundër Shqipërisë.
“Ne e kemi ditur që ka me qenë lojë emocionale për neve. Shumë kanë shkruar mediat. Ishte momenti i mirë që shënova, por i keq për Shqipërinë”, ka thënë mesfushori i Bayernit gjatë një prononcimi për Supersport.
Ai po ashtu ka folur edhe për momentin kur kërkoi heshtje pasi shënoi, duke thënë se nuk ka dashur të festojë për golin e shënuar.
“Nuk kam festuar, këtë e patë edhe ju. Kam respekt edhe për Shqipërinë. Familja ime është nga Kosova. Shumë më kanë quajtur tradhtar, por shumë nuk e dinë realitetin. Duhet ditur realitetin, e më pas me folur”, ka thënë Shaqiri. /Telegrafi/
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Re: Shaqiri: Ishte ndeshje emocionale
Rendesi ka qe mban emer SHQIPTAR e mban edhe FLAMURIN KUQ E ZI ...e jo si ca sportista qe iken nga greqia e nderruan edhe emrat....
per mua cunat me gjak Shqiptari ne skuadren e Zvicers meritojn RESPEKT pasi jemi ne ato qe krenohemi kur shenojn me skuadrat e tyre qe lozin ....
faktori lek ka bere shume ndryshime ne bote...... e skemi pse ti gjykojme e ti therrasim tradhtare
per mua cunat me gjak Shqiptari ne skuadren e Zvicers meritojn RESPEKT pasi jemi ne ato qe krenohemi kur shenojn me skuadrat e tyre qe lozin ....
faktori lek ka bere shume ndryshime ne bote...... e skemi pse ti gjykojme e ti therrasim tradhtare
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Shaqiri: Ishte ndeshje emocionale
tlumt toni, edhe une mendoj ashtu se nuk ben me i thirr tradhetare, pra duhet te krenohemi se kan arrit shum ne futboll kta quna, veq fakti se nuk luajn per kombesin shqiptare nuk do te thot se nuk e ndjejn veten si shqiptar!!
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Similar topics
» Politikë emocionale, apo demokraci vlerash?
» Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
» “Shaqiri” shkëlqimi i vetëm i Zvicrës
» Kanavaro për Botërorin: Në 7 ndeshje ndodh gjithçka
» Bletët vënë në rrezik një ndeshje futbolli (Video)
» Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
» “Shaqiri” shkëlqimi i vetëm i Zvicrës
» Kanavaro për Botërorin: Në 7 ndeshje ndodh gjithçka
» Bletët vënë në rrezik një ndeshje futbolli (Video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi