Dhuratat më të shtrenjta në botë
3 posters
Faqja 1 e 1
Dhuratat më të shtrenjta në botë
Këto janë objektet më të shtrenjta të botës dhe kanë çmime rekord. Nëso do të kishit para, do t’i blinit për t’ja dhuruar dikujt me rastin e festave të fundvitit?
1001 Nights Diamond Purse – Kuleta më e shtrenjtë në botë është 1001 Nights Diamond Purse. Është krijuar këtë vit nga argjendaria Mouawd dhe është shitur për 3.8 milionë dollarë.
Wii Supreme – Ky kompjuter ku mund të luhen videolojëra kushton 350 mijë euro. Arsyeja e këtij çmimi stratosferik janë 2.5 kilogramët e floririt me të cilët është i mbuluar dhe pulsantët janë të zbukuruar me diamantë. Ekzistojnë vetëm 3 ekzemplarë të Wii Supreme.
Ëmbëlsira e Marc Guibert – Me rastin e Javës Kombëtare të Cokollatës, në Kumbria të Anglisë, shefi Marc Guibert ka bërë një ëmbëlsirë me vlerë 25 mijë euro.
1001 Nights Diamond Purse – Kuleta më e shtrenjtë në botë është 1001 Nights Diamond Purse. Është krijuar këtë vit nga argjendaria Mouawd dhe është shitur për 3.8 milionë dollarë.
Wii Supreme – Ky kompjuter ku mund të luhen videolojëra kushton 350 mijë euro. Arsyeja e këtij çmimi stratosferik janë 2.5 kilogramët e floririt me të cilët është i mbuluar dhe pulsantët janë të zbukuruar me diamantë. Ekzistojnë vetëm 3 ekzemplarë të Wii Supreme.
Ëmbëlsira e Marc Guibert – Me rastin e Javës Kombëtare të Cokollatës, në Kumbria të Anglisë, shefi Marc Guibert ka bërë një ëmbëlsirë me vlerë 25 mijë euro.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Dhuratat më të shtrenjta në botë
Ate kuleten do ma beni dhurate ju te forumit,mblidhni leke te gjithe bashke dhe ma blini
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Re: Dhuratat më të shtrenjta në botë
cke ti si cke me te,ja tashi ta bij me fb.Klio shkruajti:Ate kuleten do ma beni dhurate ju te forumit,mblidhni leke te gjithe bashke dhe ma blini
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Supermarketet nderkombetare ne Shqiperi, 150 leke me te shtrenjta……!!
» Ka 600 palë këpucë të shtrenjta
» 10 makinat më të shtrenjta në botë !
» Kërcënimi për Babagjyshin: Dhuratat ose do të vras!
» Blerjet me te shtrenjta ne historine e futbollit
» Ka 600 palë këpucë të shtrenjta
» 10 makinat më të shtrenjta në botë !
» Kërcënimi për Babagjyshin: Dhuratat ose do të vras!
» Blerjet me te shtrenjta ne historine e futbollit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi