Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër?

+3
EMI
Next
Emona
7 posters

Shko poshtë

Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër? Empty Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër?

Mesazh nga Emona Mon 12 Dec 2011 - 0:46

[You must be registered and logged in to see this image.]

Meshkujt kur e shikojnë një femër, kënaqësinë më të madhe ua ofron secili milimetër i trupit dhe lakuriqësisë së saj, përderisa femrat shpesh e rëndojnë kokën me pyetjet se “çfarë mendon ai”, “a e ka vërejtur celulitin?” apo “a po i pëlqej?”.

E vërteta është se asnjë mashkull nuk e ka të njëjtin mendim kur e sheh një femër lakuriq. Kuptojeni se çfarë u sillet meshkujve nëpër kokë në dhomën e tyre gjysmë të errët.

Lëkurën e ka aq të butë

Pa marrë parasysh nëse keni apo nuk keni vendosur kremra apo losion, lëkura juaj për të do të jetë e ngjashme me satenin. Në fakt, lëkura e mashkullit në krahasim me atë të femrës për 20% është më e trashë, prandaj edhe kur ju mendoni se lëkura juaj është e ashpër, për të mbetet shumë e butë. Pos kësaj, meshkujt kanë lëkurë më të yndyrshme, kështu që lëkura e tij mbi lëkurën tuaj do të rrëshqasë sikur të ishte prej mëndafshit.

E adhuron aromën e saj

Meshkujt e kanë vështirë ta harrojnë aromën natyrale dhe lëkurën e femrës. Mbulimi i aromës suaj me parfume të tepërta do të ju bëjë më pak tërheqëse. Aroma juaj natyrale është një afrodiziak i vërtetë. Kjo nuk do të thotë se duhet ta shmangni higjienën e përditshme, por për kujdes përdorni losione dhe kremra të aromave më të buta.

Përse nuk mund të shoh gjithçka?

Rezultatet e sajtit “Psychology Today” tregojnë se 56% e femrave nuk janë të kënaqura me dukjen e tyre. Por, a është e mundur që më shumë se gjysma e femrave të jenë jo tërheqëse?

Me siguri se shumica e femrave e kanë një fotografi krejtësisht joreale për dukjen e tyre. Shumica e femrave me rastin e shikimit në pasqyrë vërejnë apo dallojën vetëm mangësitë, përderisa meshkujt shikojnë krejt ndryshe. Ata shikojnë vetëm atë që ju pëlqen, përderisa mangësitë nuk i vërejnë fare.

Shpreson t’i thotë çfarë i pëlqen

Mashtruesit modern, përkundër informacioneve dhe literaturës së shumtë që mund ta gjejnë në internet, edhe më tutje jetojnë në mosdije të plotë sa i përket asaj se çfarë ju pëlqen juve në shtrat.

Meshkujt kanë nevojë të jenë udhëheqës. Sipas ekspertëve, ajo që ju bën të ndiheni mirë është ndjenja më e mirë.

Sa në forme të mirë që është

Shumica e femrave kur e shikojnë veten apo trupin e tyre në pasqyrë mendojnë se kanë nevojë ta largojnë edhe ndonjë kile. Pa marrë parasysh se si dukeni ju, ai është tejet i bindur se ju dukeni për mrekulli. Në bazë të hulumtimeve të organizatës “Psychology Today”, 63% e meshkujve do të donin të humbin në peshë, por pa marrë parasysh kësaj, veten e tyre nuk e konsiderojnë më pak atraktivë, prandaj 25% e meshkujve me mbipeshë e kanë konsideruar veten e tyre si “tërheqës”.

Femrat gjithnjë e më tepër po i kushtojnë rëndësi peshës trupore, e cila për to është faktori kryesor për vlerësimin e të qenit atraktive. Te meshkujt ky faktor, sipas ekspertëve, nuk është fare i rëndësishëm.

Do të doja që kjo natë të mbetej në mbamendje

Meshkujt janë shumë krenarë me të arriturat e tyre në shtrat, ndërsa porsa t’ju shikojë, ai dëshiron që te ju ta krijojë një përshtypje që edhe për një kohë të gjatë do ta mbani mend.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër? Empty Re: Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër?

Mesazh nga Next Mon 12 Dec 2011 - 4:29

Meshkujt ne radh te par kur vec nje shikim i pelqen i pelqen te ndijej se pakti lekuren e saj...pastaj nese nje mashkull i pelqen nje femer nuk mendohet direkt edhe ne shtrat duhet then qe ne radh te par nje mashkull ne fillim i pelqen tea shikoj ta preki ta ledhatoj ta ndiej ..pastaj rrjedhin ndjenjat per me teper...
Next
Next
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 2536
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha Mosha : 36

Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër? Empty Re: Çfarë u sillet meshkujve nëpër mend posa ta shohin një femër?

Mesazh nga EMI Tue 13 Dec 2011 - 22:56

fjala e pare qe thone: yyyyyyy si qenka kjo..... [excited] [:5454787:]
EMI
EMI
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 9553
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi Hobi : Te iki larg..

Mesazh nga Maksi Tue 13 Dec 2011 - 22:59

hard disku shpejton xhirot [You must be registered and logged in to see this image.]
Maksi
Maksi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 31226
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2011

http://www.klealove.com

Mesazh nga kasperi Wed 14 Dec 2011 - 2:06

se si eshte nga shpirti,e qilter apo e eger arrogante
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mesazh nga Anakonda Wed 8 Feb 2012 - 7:06

+shife,shife ca ballkoni
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga dajti modh Wed 8 Feb 2012 - 7:10

e adhuroj aromen e saje
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi