Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Skllavëroi të bijën në Itali, në pranga babai monstër  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Skllavëroi të bijën në Itali, në pranga babai monstër  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skllavëroi të bijën në Itali, në pranga babai monstër

Shko poshtë

Skllavëroi të bijën në Itali, në pranga babai monstër  Empty Skllavëroi të bijën në Itali, në pranga babai monstër

Mesazh nga Aяtємιѕα Mon 12 Dec 2011 - 4:03

Skllavëroi të bijën në Itali, në pranga babai monstër  PoliciaitalivajzaNjë 12-vjeçare shqiptare u kthye në skllave nga babai i saj dhe jetoi e punoi në kushte çnjerëzore për muaj të tërë në Itali, ngjarje tronditëse e raportuar nga “Il Giornale” dhe të përditshme të tjera italiane.

Babai 37-vjeçar dhe nëna ekuadoriane, të përfunduar të dy në pranga për abuzim me të mitur, trajtonin prej vitesh vajzën e tyre si një kafshë pune, duke e detyruar të bënte të gjitha punët e shtëpisë, ndërsa e ushqenin me atë që mbetej nga tryeza e tyre dhe e linin të flinte përtokë.

E mitura, e cila kishte edhe dy vëllezër ndaj të cilëve rezervohej një trajtim krejtësisht normal, ishte e detyruar të lante të gjithë shtëpinë, pjatat, dyshemene, të gatuante dhe të bënte të gjithë detyrat e tjera, të cilat nëse nuk i realizonte me sukses, dënohej duke e nxjerrë nudo në tarracën e shtëpisë në mes të të ftohtit ose duke e mbyllur për orë të tëra në një dollap të errët.

Si pasojë e abuzimit të vazhdueshëm, siç bëjnë të ditur burimet policore, vajza nuk është në gjendje të flasë dhe as të shqiptojë emrin e saj. Në momentin e arrestimit, në qytetin e Rapalos, shqiptari, identetiti i të cilit nuk bëhet i ditur për momentin, u justifikua duke i thënë autoriteteve që e trajtonte ashtu të bijën pasi ajo ishte “shumë e djallëzuar”.

Arrestimi i babait “monstër” ndodhi pasi lajmërimit të fqinjëve, që kishin pikasur për të disatën herë vajzën e zhveshur në tarracën e shtëpisë dy-katëshe. Së bashku me gruan ekuadoriane, shqiptari ishte një punëtor sezonal, por me dokumentar të rregullta.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi