Burrat që tallin gratë mund të përballen me burg
5 posters
Faqja 1 e 1
Burrat që tallin gratë mund të përballen me burg
Meshkujt e akuzuar se tallin gratë e tyre mund të përballen me akuza kriminale. Britania parashikon të nryshojë ligjet për dhunën në familje në mënyrë të tillë që edhe tallja të konsiderohet një krim. Kështu, meshkujt që e bëjnë diçka të tillë do hetohen edhe pse nuk i kanë dhunuar gratë fizikisht.
Ndryshimet në ligj do hyjnë së shpejti në fuqi, por ka kritika për përcaktimet ligjore të talljes. Ndërkohë e njëjta gjë parashikohet në ligj edhe kur gruaja tall burrin. Një krim i tillë do quhet ‘abuzim emocional’.
Ndryshimet në ligj do hyjnë së shpejti në fuqi, por ka kritika për përcaktimet ligjore të talljes. Ndërkohë e njëjta gjë parashikohet në ligj edhe kur gruaja tall burrin. Një krim i tillë do quhet ‘abuzim emocional’.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Burrat që tallin gratë mund të përballen me burg
....Eshte e vetmja menyre te ndalohet dhuna ndaj Femres.
I ligj i till duhet edhe ne trojet tona. 00027003
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
ooo po ka nje zgjidhje
djemt do flasin tani me pseudonime
psh kur djemt do te qortojn vajzat per arsye tradhtie do tu thon
cfar ben moj Bib ke ngren shum banane moj, nuk te bejn mir
apo kur prishin shum pare per cingla mingla
cfar bere moj se mi shkule te gjith qimet e kokes me bere tullac
keshtu burri perfiton po te jet puna per gjygj,
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Tonii shkruajti:ooo po ka nje zgjidhje
Kur flasim per meshkujt Shqiptare mendohuni 10 here per te dhen nje pergjigje te bukur e te sakte se me keto pak rreshta mi ke nxjerr engjellore ata duke len te dal perhere femra e keqe ketu edhe s'jane..kesaj i thone (dhi e zgjebur e bishtin perpjete) se te shquheshit per meshkuj komunikues e qe e zgjidhni cdo gje permes debatit e mirekuptimit s'do flisja une e sdo kisha si te arsyetoja qendrimet e bemat e femrave qe vini ju ne pah...Nuk them se jemi te mira ne por duhet te pranoni e faktin se jeni ju qe nuk dini te flisni qe mendoni se femra eshte prona e juaj e mund te silleni me te si te doni,ta trajtoni si qen,ta perkedhelni kur doni te merrni dicka nga ajo ose ne te kunderten ta hidhni si rrecke kur s'jua ploteson nazet e tekat te trurit tuaj femijor e lazdrak...Dhuna ndaj femrave eshte shtuar mjaft e eshte fakt qe edhe pse ne 2012 tashme nr nga statikat e dhena por e nga informacione te ndryshme qe degjojme eshte alarmant e eshte per te na erdh turp ne fakt e jo te mburremi me kete gje duke ushtruar dhune si me te fuqishem e burracaka qe mbaheni duke u matur me nje femer se kjo sju ben me burr (mashkull),pastaj flisni ju qe per gjithcka nuk dini te flisni e te argumentoni si njerez te medhenj por e keni me lehte te jepni nje shpull e ta qepe nga frika jo per gje por jeni e dembela e ato pak qe do thoni ne ate rast do jen vec fyerje e banalitet..ncncnc
Gjinia :
kujdes anna se bnuk jane te gjithe meshkujt njespj une per vete e rrespektoj femrenAииå shkruajti:Tonii shkruajti:ooo po ka nje zgjidhje
Kur flasim per meshkujt Shqiptare mendohuni 10 here per te dhen nje pergjigje te bukur e te sakte se me keto pak rreshta mi ke nxjerr engjellore ata duke len te dal perhere femra e keqe ketu edhe s'jane..kesaj i thone (dhi e zgjebur e bishtin perpjete) se te shquheshit per meshkuj komunikues e qe e zgjidhni cdo gje permes debatit e mirekuptimit s'do flisja une e sdo kisha si te arsyetoja qendrimet e bemat e femrave qe vini ju ne pah...Nuk them se jemi te mira ne por duhet te pranoni e faktin se jeni ju qe nuk dini te flisni qe mendoni se femra eshte prona e juaj e mund te silleni me te si te doni,ta trajtoni si qen,ta perkedhelni kur doni te merrni dicka nga ajo ose ne te kunderten ta hidhni si rrecke kur s'jua ploteson nazet e tekat te trurit tuaj femijor e lazdrak...Dhuna ndaj femrave eshte shtuar mjaft e eshte fakt qe edhe pse ne 2012 tashme nr nga statikat e dhena por e nga informacione te ndryshme qe degjojme eshte alarmant e eshte per te na erdh turp ne fakt e jo te mburremi me kete gje duke ushtruar dhune si me te fuqishem e burracaka qe mbaheni duke u matur me nje femer se kjo sju ben me burr (mashkull),pastaj flisni ju qe per gjithcka nuk dini te flisni e te argumentoni si njerez te medhenj por e keni me lehte te jepni nje shpull e ta qepe nga frika jo per gje por jeni e dembela e ato pak qe do thoni ne ate rast do jen vec fyerje e banalitet..ncncnc
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Durrsaku shkruajti: kujdes anna se bnuk jane te gjithe meshkujt njespj une per vete e rrespektoj femren
Visi flasim per gjendjen aktuale te Shqiperise,ti je nje nder nje milion meshkuj qe qellon te "respektoje" femren ne fjale se ne praktike shume pak e bejne,Shqiptari eshte egoist,rritur e edukuar me nje kulture ndryshe qe do te thote se ai eshte mbret e fjala e tij patjeter qe ka peshe por kur s'ndodh kjo tregon forcen e tij ndryshe duke humb e respektin per veten...Une fola pergjithesisht e citova fjalet e anetarit me siper sepse e pash te arsyeshme ti jap nje pergjigje personit por qe ne kete rast pergjigja ime vlen per te gjithe gjinine mashkullore pa perjashtim...
Gjinia :
qe i rrespektoj ne fjale kete e paske ngulitur dhe nqs dyshon e rrespektoj po apo jo ne prokatike nuk je ketu afer meje dhe ta vertetoja kete dhe te lutem mos ma bej ne thonjza fjalen rrespekt se perseri ka kuptim ironizues flmAииå shkruajti:Durrsaku shkruajti: kujdes anna se bnuk jane te gjithe meshkujt njespj une per vete e rrespektoj femren
Visi flasim per gjendjen aktuale te Shqiperise,ti je nje nder nje milion meshkuj qe qellon te "respektoje" femren ne fjale se ne praktike shume pak e bejne,Shqiptari eshte egoist,rritur e edukuar me nje kulture ndryshe qe do te thote se ai eshte mbret e fjala e tij patjeter qe ka peshe por kur s'ndodh kjo tregon forcen e tij ndryshe duke humb e respektin per veten...Une fola pergjithesisht e citova fjalet e anetarit me siper sepse e pash te arsyeshme ti jap nje pergjigje personit por qe ne kete rast pergjigja ime vlen per te gjithe gjinine mashkullore pa perjashtim...
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Durrsaku shkruajti:qe i rrespektoj ne fjale kete e paske ngulitur dhe nqs dyshon e rrespektoj po apo jo ne prokatike nuk je ketu afer meje dhe ta vertetoja kete dhe te lutem mos ma bej ne thonjza fjalen rrespekt se perseri ka kuptim ironizues flmAииå shkruajti:Durrsaku shkruajti: kujdes anna se bnuk jane te gjithe meshkujt njespj une per vete e rrespektoj femren
Ne thonjeza e vura sepse shume thone e respektojme femren e ne fakt e kunderta qendron,madje as marrin mundin ta njohin fare si eshte si person,cfare i pelqen e cfare jo etj si keto...Nuk ishte me ironim aspak por vetem e verteta e meshkujve ne pergjithesi qe se pranojne e ska te beje dicka personale me ty por me temen qe po debatojme..
Gjinia :
ok ne rregull
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
jam shum dakord me tyEmona shkruajti:....Eshte e vetmja menyre te ndalohet dhuna ndaj Femres.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gratë çeke mund t’i huazojnë burrat
» Gratë mbi burrat, me paga
» Grate rrahin burrat, 190 denoncime ne vit per dhune!
» Grate ne karriere, te pabesa si burrat
» Gratë mbi burrat, me paga
» Grate rrahin burrat, 190 denoncime ne vit per dhune!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi