Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shqetësim, 55% e fëmijëve në SHBA llogari në Facebook People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shqetësim, 55% e fëmijëve në SHBA llogari në Facebook People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shqetësim, 55% e fëmijëve në SHBA llogari në Facebook

2 posters

Shko poshtë

Shqetësim, 55% e fëmijëve në SHBA llogari në Facebook Empty Shqetësim, 55% e fëmijëve në SHBA llogari në Facebook

Mesazh nga Emona Wed 14 Dec 2011 - 4:01

Shqetësim, 55% e fëmijëve në SHBA llogari në Facebook Child-on-facebook

Më shumë se gjysma e fëmijëve nën 13 vjeç kanë një llogari të fshehtë në “Facebook”, edhe pse ka një kriter moshe për regjistrimin në rrjetin e madh social.

Ky ishte përfundimi i arritur nga një studim i kryer në SHBA. Më parë, rezultate të ngjashme ishin zbuluar edhe në një sondazh të dytë të pavarur, të kryer në vendet e Bashkimit Europian.

Në bazë të rregullores së “Facebook”, askush nën 13 vjeç nuk mund të regjistrohet në faqe, por përsëri, 55% e 12-vjeçarëve janë të regjistuar dhe shpesh, falë ndihmës së vetë prindërve të tyre. Edhe më shqetësues fakti se ka fëmijë edhe më të mitur se 10 vjeç, që kanë akses në rrjetin shoqëror.

Të pyetur mbi këtë fakt, shumë prindër shprehen se nuk e kanë problem që fëmijët e tyre të kenë akses në këtë rrjet shoqëror. Nga ana e tij, themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg, është shprehu se do t’i pëlqente që kufizimi i moshës të hiqej, por kjo nuk është e mundur për shkak të ligjeve për mbrojtjen e jetës private të të miturve në SHBA. /albeu.com/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shqetësim, 55% e fëmijëve në SHBA llogari në Facebook Empty Re: Shqetësim, 55% e fëmijëve në SHBA llogari në Facebook

Mesazh nga Anakonda Sun 5 Feb 2012 - 19:29

Po ku kane femijet shqiptare pse te mos kene amerikanet.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye