Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë
5 posters
Faqja 1 e 1
Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë
Njeriu më pjellor jeton në Britani, është 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë.
Bëhet fjalë për Jamie Cumming, i cili ka hobi për të lindur fëmijë. Jamie konsiderohet i rrezikshëm sepse nuk është në gjendje të rrisë fëmijët (është i papunë) dhe gratë që ai ka zgjedhur janë shumë të vogla, gati të mitura…
Vajza me të cilën ka kryer marrëdhënie seksuale për herë të fundit është shtatzënë dhe është 19 vjeç, ndërsa një tjetër vajzë lind afër Vitit të Ri dhe është 17 vjeç.
E çuditëshme është se ai i bind në mënyrë magjike vajzat për mbajtjen e fëmijëve edhe pse ata nuk kanë të ardhura për ti rritur, por janë të “varur” pas shpërblimeve që u jep shteti.
Nëna e 34-vjeçarit ndihet e poshtëruar nga sjellja e djalit të saj. Turp thotë që është djali i saj. “Është turp.Duhet të merren masa për gabimet e tij.Unë nuk kam asnjë lidhje me gabimet që ai po bën”, shprehet nëna e dëshpëruar.
Bëhet fjalë për Jamie Cumming, i cili ka hobi për të lindur fëmijë. Jamie konsiderohet i rrezikshëm sepse nuk është në gjendje të rrisë fëmijët (është i papunë) dhe gratë që ai ka zgjedhur janë shumë të vogla, gati të mitura…
Vajza me të cilën ka kryer marrëdhënie seksuale për herë të fundit është shtatzënë dhe është 19 vjeç, ndërsa një tjetër vajzë lind afër Vitit të Ri dhe është 17 vjeç.
E çuditëshme është se ai i bind në mënyrë magjike vajzat për mbajtjen e fëmijëve edhe pse ata nuk kanë të ardhura për ti rritur, por janë të “varur” pas shpërblimeve që u jep shteti.
Nëna e 34-vjeçarit ndihet e poshtëruar nga sjellja e djalit të saj. Turp thotë që është djali i saj. “Është turp.Duhet të merren masa për gabimet e tij.Unë nuk kam asnjë lidhje me gabimet që ai po bën”, shprehet nëna e dëshpëruar.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë
ky beka pjes ne artilerin e rende
me kta femij qe ka ky krijon nje brigad me ushtar
me kta femij qe ka ky krijon nje brigad me ushtar
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Paska lon ka i Kopil ,ne gjdo rrug ky ....
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Njeriu me pjellor hm?...paskan harru me numeru te shqiperise...sepse e kam une nje kusheri i ka 19 femije shendosh si molla te gjithe....
Anglezet jan shum te perdal..i bejne femijet nuk e dine kush eshte baba as nena e tyre shumica...
Anglezet jan shum te perdal..i bejne femijet nuk e dine kush eshte baba as nena e tyre shumica...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
cfare njerezish,si ka mundesi te bejn aq femije.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Spanje, nje femije 10 vjec behet nene
» Është 88 vjeç, nuk heq dorë nga puna
» Gara mes djemve dhe vajzave, kur kalojnë 30 vjeç duan se s’bën një fëmijë
» Vetëm 10 vjec, publikon foton nudo në Facebook
» Vetëm 2 vjeç, por di gjithë emrat e lojtarëve të Holandës (video)
» Është 88 vjeç, nuk heq dorë nga puna
» Gara mes djemve dhe vajzave, kur kalojnë 30 vjeç duan se s’bën një fëmijë
» Vetëm 10 vjec, publikon foton nudo në Facebook
» Vetëm 2 vjeç, por di gjithë emrat e lojtarëve të Holandës (video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi