Vetëm 10 vjec, publikon foton nudo në Facebook
5 posters
Faqja 1 e 1
Vetëm 10 vjec, publikon foton nudo në Facebook
MILANO – Është vetëm 10 vjec, por kjo se ka penguar të pozojë nudo në aparatin fotografik dhe ta publikojë foton në Facebook. Dhe për më tepër, profili i saj në rrjetin social, Facebook ishte i hapur jo vetëm për miqtë e saj, por për këdo.
Kjo është historia e D.C.I. banuese në Lazi, vetëm 10 vjec, bëjnë të ditur mediat italiane. Vogëlushja është mbyllur në banjo dhe ka shfrytëzuar pasqyrën për të marrë poza sic bëjnë divat, si ajo e Skarlet Xhonson pak muaj më parë, fotot e së cilës u përhapën shpejt në sajtet online.
Shumë vizitorë të profilit të saj u shokuan dhe i shkruajtën që ta heqë foton, por përgjigja ishte edhe më e papritur nga 10-vjecarja, “Nëse e heq përfundon këtu shakaja”.
Policia postare pasi vërejti për veprimin, vendosi të bllokojë menjëherë faqen e vogëlushes. Por, e keqja qëndron se fotoja qëndroi online pak kohë dhe se vajza mund të bëhet pre e ngacmimeve të pedofilëve dhe jo vetëm, ndërsa vihet në pikëpyetje qëndrimi i prindërve për kontrollin ndaj fëmijës së tyre. Ende pa zbuluar mbetet qëllimi i vajzës për publikimin e fotos në Facebook.
Ndërkaq një problem i lindur tashmë sesi Facebook mund të përdoret nga miturit. Kur regjistrohesh kërkohet të bëhet e ditur mosha, madje ky rrjet social të ofron mundësinë për të mos i bërë të dukshme tek profili as datën e lindjes apo vitin. Gjithsesi në rastin e Facebook nuk ka limite, dhe kjo vihet re dendur dhe në publikimin rëndom të fotove me foshnja të zhveshura.
(pershtati d.bonollari/BalkanWeb)
Kjo është historia e D.C.I. banuese në Lazi, vetëm 10 vjec, bëjnë të ditur mediat italiane. Vogëlushja është mbyllur në banjo dhe ka shfrytëzuar pasqyrën për të marrë poza sic bëjnë divat, si ajo e Skarlet Xhonson pak muaj më parë, fotot e së cilës u përhapën shpejt në sajtet online.
Shumë vizitorë të profilit të saj u shokuan dhe i shkruajtën që ta heqë foton, por përgjigja ishte edhe më e papritur nga 10-vjecarja, “Nëse e heq përfundon këtu shakaja”.
Policia postare pasi vërejti për veprimin, vendosi të bllokojë menjëherë faqen e vogëlushes. Por, e keqja qëndron se fotoja qëndroi online pak kohë dhe se vajza mund të bëhet pre e ngacmimeve të pedofilëve dhe jo vetëm, ndërsa vihet në pikëpyetje qëndrimi i prindërve për kontrollin ndaj fëmijës së tyre. Ende pa zbuluar mbetet qëllimi i vajzës për publikimin e fotos në Facebook.
Ndërkaq një problem i lindur tashmë sesi Facebook mund të përdoret nga miturit. Kur regjistrohesh kërkohet të bëhet e ditur mosha, madje ky rrjet social të ofron mundësinë për të mos i bërë të dukshme tek profili as datën e lindjes apo vitin. Gjithsesi në rastin e Facebook nuk ka limite, dhe kjo vihet re dendur dhe në publikimin rëndom të fotove me foshnja të zhveshura.
(pershtati d.bonollari/BalkanWeb)
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Vetëm 10 vjec, publikon foton nudo në Facebook
Faji i prinderve...
Une i kam gocat me te rritura dhe nuk kane profil ne FB...
Vetem cuni...
Ska ci duhet...shoqet i kane perdite ne shkolle...
Une i kam gocat me te rritura dhe nuk kane profil ne FB...
Vetem cuni...
Ska ci duhet...shoqet i kane perdite ne shkolle...
Sa keq per gocen e vogel sepse nuk di cfare ben....faji sic thote teta eshte i prinderve qe nuk jan ne kontroll te femijeve!!!Une ne moshen 15 vjec kam filluar te hy ne internet dhe kete me kufizime,ne ore te vona jo kurrsesi nuk me lejon mami me babin!
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
sa mire Klio ... :|
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
e keta femijet e sotem,un ket vit kam filluar te merrem me forume por kurre sesi te bej te tilla gjerash.Cfare jan keta femijet e sotem.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vetëm 2 vjeç, por di gjithë emrat e lojtarëve të Holandës (video)
» Lidh te bijen me skoc dhe vendos foton ne Facebook
» S’ka video nudo nga Zanfina, vetëm foto provokative
» Eshtë 104 vjec, por ka një profil në facebook
» Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë
» Lidh te bijen me skoc dhe vendos foton ne Facebook
» S’ka video nudo nga Zanfina, vetëm foto provokative
» Eshtë 104 vjec, por ka një profil në facebook
» Është vetëm 34 vjeç dhe ka 16 fëmijë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi