Moderatorët hollandezë hanë mishin e njëri- tjetrit?
4 posters
Faqja 1 e 1
Moderatorët hollandezë hanë mishin e njëri- tjetrit?
Në një TV holandez, dy moderatorë mesa duket kanë ngrënë nga një copë mish nga njëri- tjetri. Për shkak të këtij veprimi të rrallë, me ta po merret media gjerësisht. Bëhet fjalë për Valerio Zeno dhe Dennis Storm. Në emisionin e tyre “Proefkonijnen”, ata kanë ngritur pyetjen se çfarë shije ka mishi i njeriut.
Për këtë arsye ata shkuan në një klinikë dhe hoqën nga një copë tule, njëri nga prapanica, tjetri nga barku. Më pas u ulën në një tavolinë dhe me një gotë vere përpara shijuan mishin e njëri- tjetrit.
A është e vërtetë kjo? Dennis Storm thotë që po. “Tani jemi zyrtarisht kanibalë”. Megjithatë duket sërish shumë e pabesueshme../tema/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Moderatorët hollandezë hanë mishin e njëri- tjetrit?
Te besh kanibalizem nga kurioziteti....veprim i semure.Cka eshte qellimi ,nese u pelqen shija, do e bejne ushqim te rregullt te tyre ? :[HuH]:
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Për këtë arsye ata shkuan në një klinikë dhe hoqën nga një copë tule, njëri nga prapanica, tjetri nga barku. Më pas u ulën në një tavolinë dhe me një gotë vere përpara shijuan mishin e njëri- tjetrit.
Pak qesharake kjo e se besoj shume per vet faktin se me vjen cudi pak menyra se si e kane shpjeguar,kane prere secili nga nje pjese mishi nga trupi i tyre e me pas e kan ngren sikur su be asgje,si u krye kjo e si munden te perballojne dhimbjet njehere pa le pastaj te mendosh se mund te jesh ne gjendje te hash mishin direkt mbas ketij operacionit sikur po bejne piknik cunat haha..perralle
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
ke shum te drejt jam dakord me tyKatniss shkruajti:Te besh kanibalizem nga kurioziteti....veprim i semure.Cka eshte qellimi ,nese u pelqen shija, do e bejne ushqim te rregullt te tyre ? :[HuH]:
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ata që hanë bukën e bardhë, gjalpin dhe mishin e kuq zakonisht jetojnë më pak
» A mund ta shpetoje martesen nje pauze larg njeri-tjetrit?
» Albani, Juliana, Vesa dhe Pandi i shpallin sfidë njëri-tjetrit nesër në “X Factor”
» SHBA, rrezikon 1 vit burg per mishin e balenes
» Fyen në radio Whitney Houston, pezullohen 2 moderatorët
» A mund ta shpetoje martesen nje pauze larg njeri-tjetrit?
» Albani, Juliana, Vesa dhe Pandi i shpallin sfidë njëri-tjetrit nesër në “X Factor”
» SHBA, rrezikon 1 vit burg per mishin e balenes
» Fyen në radio Whitney Houston, pezullohen 2 moderatorët
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi