Sheen, sa i plakur në pak kohë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Sheen, sa i plakur në pak kohë
Jeta e mbushur me drogë dhe orgjira seksuale duket se ka filluar të lërë gjurmët e saj tek aktori Charlie Sheen.
46-vjeçari u duk i plakur dhe tërësisht jashtë forme ndërsa u fotografua të enjten në daljen e një restoranti në Los Anxhelos.
Thinjat, rrudhat dhe një dhëmb i rënë më parë gjatë vitit për shkak të konsumimit të vazhdueshëm të narkotikëve e plotësuan edhe më shumë profilin e ish-protagonistit të serialit “Two and a half men”.
Pas një rehabilitimi të shkurtër, Sheen është shprehur se dëshiron t’i rikthehet karrierës së tij të suksesshme, por ndërkohë, roli i tij tek seriali i famshëm është zëvendësuar nga Ashton Kutcher, i cili ka nisur procedurat e divorcit nga aktorja Demi Moore./tch/
46-vjeçari u duk i plakur dhe tërësisht jashtë forme ndërsa u fotografua të enjten në daljen e një restoranti në Los Anxhelos.
Thinjat, rrudhat dhe një dhëmb i rënë më parë gjatë vitit për shkak të konsumimit të vazhdueshëm të narkotikëve e plotësuan edhe më shumë profilin e ish-protagonistit të serialit “Two and a half men”.
Pas një rehabilitimi të shkurtër, Sheen është shprehur se dëshiron t’i rikthehet karrierës së tij të suksesshme, por ndërkohë, roli i tij tek seriali i famshëm është zëvendësuar nga Ashton Kutcher, i cili ka nisur procedurat e divorcit nga aktorja Demi Moore./tch/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Sheen, sa i plakur në pak kohë
e cti bejsh keshtu esht kur vjetrohesh
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Al Pacino shfaqet i plakur
» Për disa ditë është plakur 50 vjet
» Nuk ka më kohë për familjen
» “Gjej kohë”
» Për sa kohë dashurohemi
» Për disa ditë është plakur 50 vjet
» Nuk ka më kohë për familjen
» “Gjej kohë”
» Për sa kohë dashurohemi
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi