Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Obama-vajzave: Nuk ka më Facebook People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Obama-vajzave: Nuk ka më Facebook People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obama-vajzave: Nuk ka më Facebook

2 posters

Shko poshtë

Obama-vajzave: Nuk ka më Facebook Empty Obama-vajzave: Nuk ka më Facebook

Mesazh nga Emona Sat 17 Dec 2011 - 2:57

Obama-vajzave: Nuk ka më Facebook Alg-obama-fam

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, dhe bashkëshortja e tij Michelle i kanë ndaluar përdorimin e Facebook-ut dy vajzave të tyre Malia dhe Sasha.

“Përse duhet që shumë persona të cilët nuk i njohim të marrin vesh gjërat tona? Nuk ka kuptim”, ka theksuar presidenti në një intervistë për revistën ‘People’.

“E kanë pranuar këtë vendim që kemi marrë ne si prindër, por janë 13 dhe 10 vjeç. Të shohim se çfarë do të mendojnë pas katër vitesh”, tha duke qeshur Obama.

Përsa i përket televizionit, presidenti i SHBA-së thekson se nuk ka gusto të njëjta me vajzat e tij: “Unë pëlqej seriale të tjera nga vajzat dhe më pëlqen sporti. Së bashku shohim vetëm serialin Modern Family.” /albeu.com/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Obama-vajzave: Nuk ka më Facebook Empty Re: Obama-vajzave: Nuk ka më Facebook

Mesazh nga Anakonda Tue 13 Nov 2012 - 18:49

mir qanke ti rujt pfffffff ka e din obama se nga pas shpinen se tij cfare nuk po bejne
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye