Vildane Zeneli: Unë E Dua Prapanicën Time Të Madhe
+3
Leo_uk
dajti modh
Aяtємιѕα
7 posters
Faqja 1 e 1
Vildane Zeneli: Unë E Dua Prapanicën Time Të Madhe
Ka qenë ky statusi i modeles shqiptare, e cila gjithnjë e më shumë po përjeton një sukes të madh në Amerikë.Natyrë mjaft e çiltër dhe modeste, pavarësisht gjithë suksesit që po përjeton, Vildane nuk e ka problem të bëjë shaka e të thotë mendimin e saj hapur. Këtë ka bërë edhe në një nga statuset e saj në Facebook në të cilin ka shkruar: “Unë e dua prapanicën time të madhe… le të pirdhen kuckat me prapanicën e rrafshtë”.
Duke dhënë kështu në të njëjtën kohë edhe një mesazh mjaft pozitiv për të gjitha ato vajza që, duke ndjekur shembullin e modeleve të famshme, zgjedhin të rrinë pa ngrënë në mënyrë që të jenë sa më të dobëta, duke kaluar deri në anoreksi. Vildane është kundër një shembulli të tillë dhe këtë e tregon më së miri trupi i i saj me forma perfekte. Jo më kot ajo është zgjedhur edhe modelja kryesore e librit “Culo”, duke qenë edhe në kopertinën e këtij libri me të pasmet e saj.Ndërkohë karriera e saj vazhdon të shkëlqejë. Ajo është e ftuar ngado dhe e shikon shpesh të shoqëruar me emra të mëdhenjë të shoëbizit botëror, sicc dallohet edhe në këto foto me këngëtarem Mary J. Blidge, Pitbull, apo modelen me famë botërore Alessandra Ambrozio.
Duke dhënë kështu në të njëjtën kohë edhe një mesazh mjaft pozitiv për të gjitha ato vajza që, duke ndjekur shembullin e modeleve të famshme, zgjedhin të rrinë pa ngrënë në mënyrë që të jenë sa më të dobëta, duke kaluar deri në anoreksi. Vildane është kundër një shembulli të tillë dhe këtë e tregon më së miri trupi i i saj me forma perfekte. Jo më kot ajo është zgjedhur edhe modelja kryesore e librit “Culo”, duke qenë edhe në kopertinën e këtij libri me të pasmet e saj.Ndërkohë karriera e saj vazhdon të shkëlqejë. Ajo është e ftuar ngado dhe e shikon shpesh të shoqëruar me emra të mëdhenjë të shoëbizit botëror, sicc dallohet edhe në këto foto me këngëtarem Mary J. Blidge, Pitbull, apo modelen me famë botërore Alessandra Ambrozio.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Vildane Zeneli: Unë E Dua Prapanicën Time Të Madhe
vec ketu shkelqejme ne si komb celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
po me BJ si je ti Vidane?
Se per te pasmet e kuptuam qe qenke mire..
Se per te pasmet e kuptuam qe qenke mire..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Kesaj i thone karrire e fituar me djersen e prapanices...
Trupi yll..mendja fyell...............
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
dhe une e dua prapanicen tende te madheAииå shkruajti:Ka qenë ky statusi i modeles shqiptare, e cila gjithnjë e më shumë po përjeton një sukes të madh në Amerikë.Natyrë mjaft e çiltër dhe modeste, pavarësisht gjithë suksesit që po përjeton, Vildane nuk e ka problem të bëjë shaka e të thotë mendimin e saj hapur. Këtë ka bërë edhe në një nga statuset e saj në Facebook në të cilin ka shkruar: “Unë e dua prapanicën time të madhe… le të pirdhen kuckat me prapanicën e rrafshtë”.
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
E alamet modelje.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vildane Zeneli: Nuk më besojnë se jam nga Kosova
» Vildane Zeneli, josh përsëri
» Arta Dobroshi zbulon prapanicën në Kanë
» Vildane Zeneli e dashuruar në Johhny Depp?
» Vildane Zeneli provokon anetarin e dyshes LMFAO
» Vildane Zeneli, josh përsëri
» Arta Dobroshi zbulon prapanicën në Kanë
» Vildane Zeneli e dashuruar në Johhny Depp?
» Vildane Zeneli provokon anetarin e dyshes LMFAO
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi