Barcelona është kampione e botës!
+5
Leo_uk
Ariel
Maksi
Durrsaku
Emona
9 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Barcelona është kampione e botës!
First topic message reminder :
Barcelona është shpallur kampione e botës për klube, pasi ka mposhtur në finale skuadrën braziliane, Santos, me rezultat të thellë 4-0.
Ishte kjo një ndeshje të cilën Barcelona ka mundur ta fitojë me rezultat 10-0, mirëpo ishin disa momente me fat që shpëtuan brazilianët e Santos, pasi katalanasit ishin në ditën më të mirë të tyre, duke shfaqur perfeksion teknik, magji të futbollit dhe ngurtësim të statusit prej ekipi më të fortë në botë.
Barcelona dominoi nga fillimi i takimit, por goli erdhi në minutën e 17-të, kur Xavi në mënyrë mjeshtrore e gjeti të lirë Lionel Messin, i cili në mënyrë hyjnore finalizoi me një parabollë për 1-0.Barcelona vazhdoi me lojën superatraktive, duke mbajtur topin në gjysmëfushën kundërshtare. Daniel Alves me një pasim në zonë e nxorri në pozitë shënimi Xavin, i cili ishte i pa gabueshëm për 2-0 dhe epërsinë solide të katalanasve.
Në vazhdim tregohet një mundësi shumë e mirë për Fabregas, i cili pas një pasimi të jashtëzakonshëm të Andres Iniestas, qëlloi shtyllën pingule.
Por, Fabregas shënoi në fund të pjesës së parë, kur pas një tollovie në zonë të krijuar nga një pasim fantastik i Lionel Messit, e vulosi rezultatin e pjpesës së parë në 3-0.
Në fraksionin e dytë Santosi hyn diç më ambicioz në takim. Neymar humbi dy mundësi të mira, përderisa edhe Borges kishte një rast të mirë të pa shfrytëzuar.Shpresat e Santosit i ka shuar kush tjetër pos Lionel Messit, i cili pasi tejkaloi edhe portierin në minutën e 82-të shënoi për 4-0 dhe rezultatin përfundimtar të këtij takimi.
Kështu Barcelona shpallet për herë të dytë kampione e botës për klube brenda tri viteve, në një briliancë futbollistike të shfaqur nga Lionel Messi, i cili i tregoi talentit brazilian Neymar se duhet të rritet ende për futbollin evropian. /Telegrafi/
Barcelona është shpallur kampione e botës për klube, pasi ka mposhtur në finale skuadrën braziliane, Santos, me rezultat të thellë 4-0.
Ishte kjo një ndeshje të cilën Barcelona ka mundur ta fitojë me rezultat 10-0, mirëpo ishin disa momente me fat që shpëtuan brazilianët e Santos, pasi katalanasit ishin në ditën më të mirë të tyre, duke shfaqur perfeksion teknik, magji të futbollit dhe ngurtësim të statusit prej ekipi më të fortë në botë.
Barcelona dominoi nga fillimi i takimit, por goli erdhi në minutën e 17-të, kur Xavi në mënyrë mjeshtrore e gjeti të lirë Lionel Messin, i cili në mënyrë hyjnore finalizoi me një parabollë për 1-0.Barcelona vazhdoi me lojën superatraktive, duke mbajtur topin në gjysmëfushën kundërshtare. Daniel Alves me një pasim në zonë e nxorri në pozitë shënimi Xavin, i cili ishte i pa gabueshëm për 2-0 dhe epërsinë solide të katalanasve.
Në vazhdim tregohet një mundësi shumë e mirë për Fabregas, i cili pas një pasimi të jashtëzakonshëm të Andres Iniestas, qëlloi shtyllën pingule.
Por, Fabregas shënoi në fund të pjesës së parë, kur pas një tollovie në zonë të krijuar nga një pasim fantastik i Lionel Messit, e vulosi rezultatin e pjpesës së parë në 3-0.
Në fraksionin e dytë Santosi hyn diç më ambicioz në takim. Neymar humbi dy mundësi të mira, përderisa edhe Borges kishte një rast të mirë të pa shfrytëzuar.Shpresat e Santosit i ka shuar kush tjetër pos Lionel Messit, i cili pasi tejkaloi edhe portierin në minutën e 82-të shënoi për 4-0 dhe rezultatin përfundimtar të këtij takimi.
Kështu Barcelona shpallet për herë të dytë kampione e botës për klube brenda tri viteve, në një briliancë futbollistike të shfaqur nga Lionel Messi, i cili i tregoi talentit brazilian Neymar se duhet të rritet ende për futbollin evropian. /Telegrafi/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Barcelona është kampione e botës!
Jo,ama te pakten prisja i fitore....
Emona- WebMaster
Gjinia :
edhe une,por edhe barazimi seshte pa gje
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
Po...s'a mos me mbent ne vaj.........
Emona- WebMaster
Gjinia :
e kaloi dhe ate faz
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
ka mundesi
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Mosha : 34
Hobi : Informatika
Eiiii...e kam thon...jam shonc...sa here e shof Barcen gjtihmone fiton...
2-0 00027003
2-0 00027003
Ariel dy ekipe ka bota...Barca e JuventusAriel shkruajti:Eiiii...e kam thon...jam shonc...sa here e shof Barcen gjtihmone fiton...
2-0 00027003
Eriku- I/e Regjistruar
- Postime : 572
Gjinia :
Anëtarësuar : 24/10/2011
Mosha : 39
Hahahahahahahaaaaa une per vete jam me Barcen
Per zotin sa here shof Barcen fiton...
Kur lun me Realin jemi gjys per gjys dhe me thone ...amon ik mos e shif hahahahahaaaa
Per zotin sa here shof Barcen fiton...
Kur lun me Realin jemi gjys per gjys dhe me thone ...amon ik mos e shif hahahahahaaaa
Me iku ndeshja e sontme pa e pare...:S
Emona- WebMaster
Gjinia :
Fabio Kapelo dhe doreheqje si trajner in Anglise sot ne darke.. sapo e dhane ne lajme..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/165530_190917967591680_188371154513028_783215_1457199_n.jpg
Normal qe eshte.......................
Normal qe eshte.......................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Mbrem lujti mire, veq 3 golat e fundi s'i pash :S :651109: :651109:
Emona- WebMaster