Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nju Jork, dënohet pirati i “X-Men” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nju Jork, dënohet pirati i “X-Men” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nju Jork, dënohet pirati i “X-Men”

2 posters

Shko poshtë

Nju Jork, dënohet pirati i “X-Men” Empty Nju Jork, dënohet pirati i “X-Men”

Mesazh nga Emona Tue 20 Dec 2011 - 2:46

Nju Jork, dënohet pirati i “X-Men” Main_xman

Një gjykatë amerikane ka dënuar një qytetar të Nju Jorkut me një vit në një burg federal pasi vodhi dhe shpërndau në mënyrë pirate online filmin “X-Men Origins: Wolverine”, një muaj para shfaqjes në kinema.Gilberto Sanchez, 49 vjeç, që është dënuar edhe më parë për krime analoge, u shpall fajtor për ngarkim në internet të një materiali me të drejtë autori.

Në kopjen e siguruar nga 49-vjecari aktorët dukeshin ende me tela dhe kabllo që përdoren gjatë xhirimeve për skena aksioni, apo për të komunikuar.

Prokurori i cështjes deklaroi se filmi ishte shkarkuar qindra mijëra herë nga përdoruesit e internetit para se ai të shfaqej në ekranet e kinemasë.

Sanzhez pranoi transmetimin e filmit dhe publikimin e veprimit të tij në dy faqe interneti. Gjyqtari e dënoi atë edhe me një vit liri të mbikëqyrur për imponim të faqeve të internetit ndaj përdoruesve.

Duke folur në prill të vitit 2009, gjatë promovimit të filmit, aktori-protagonist Hugh Jackman deklaroi se, ndihej zemërthyer për këtë veprim.

Ai e krahasoi filmin e grabitur teksa ishte ende në përpunim si një makinë të tipit “Ferrari” që nuk ishte lyer ende me bojë. “Jam shumë i zhgënjyer. Me siguri shumë njerëz po shohin një film të papërfunduar”, deklaroi Jackman.

Ndërsa gazetari i faqes së internetit të Fox News, Roger Friedman humbi vendin e punës pasi kishte postuar online një recension të filmit të bazuar në një kopje të shkarkuar ilegalisht nga interneti.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Nju Jork, dënohet pirati i “X-Men” Empty Re: Nju Jork, dënohet pirati i “X-Men”

Mesazh nga Anakonda Tue 3 Apr 2012 - 18:05

me vjen keq per te,por vipave u ndodhin gjera te tilla
Anakonda
Anakonda