Mc Kresha dhe Rozi të ndarë për Vitin e Ri
2 posters
Faqja 1 e 1
Mc Kresha dhe Rozi të ndarë për Vitin e Ri
Dyshja e skenës muzikore, Rozana Radi dhe MC Kresha, që tashmë disa muaj janë në lidhje dashurie, Vitin e Ri nuk do ta kalojnë së bashku.
Arsyeja e ndarjes së tyre për mbrëmjen më të veçantë të vitit është pikërisht angazhimi i tyre në vende të ndryshme në këtë natë.
“Unë dhe Rozi jetojmë bashkë, si në Shqipëri, ashtu edhe në Kosovë, por Vitin e Ri do ta presim të ndarë pasi jemi në punë. Shoubizi kështu e ka”, ka pohuar MC Kresha, përcjellin mediat shqiptare.
Pas festës ata do të publikojnë edhe klipin e këngës së tyre, pjesëmarrëse në festivalin “Kënga Magjike 2011”, “Jaba daba du”.
Arsyeja e ndarjes së tyre për mbrëmjen më të veçantë të vitit është pikërisht angazhimi i tyre në vende të ndryshme në këtë natë.
“Unë dhe Rozi jetojmë bashkë, si në Shqipëri, ashtu edhe në Kosovë, por Vitin e Ri do ta presim të ndarë pasi jemi në punë. Shoubizi kështu e ka”, ka pohuar MC Kresha, përcjellin mediat shqiptare.
Pas festës ata do të publikojnë edhe klipin e këngës së tyre, pjesëmarrëse në festivalin “Kënga Magjike 2011”, “Jaba daba du”.
Re: Mc Kresha dhe Rozi të ndarë për Vitin e Ri
cti bejsh merri mire masat para se te zesh nje te dashur.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rozi dhe MC Kresha, argëtim në dëborë
» Mc Kresha fillon bashkëjetesën në shtëpinë e Rozi Radit
» Rozi dhe Rezi mund të rrihen në festival?
» Nora dhe Mc Kresha së shpejti me “As ni zo”
» MC Kresha dhe Lyrical Son pësojnë aksident trafiku?
» Mc Kresha fillon bashkëjetesën në shtëpinë e Rozi Radit
» Rozi dhe Rezi mund të rrihen në festival?
» Nora dhe Mc Kresha së shpejti me “As ni zo”
» MC Kresha dhe Lyrical Son pësojnë aksident trafiku?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi