Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rodman bën toples ekip People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rodman bën toples ekip People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rodman bën toples ekip

2 posters

Shko poshtë

Rodman bën toples ekip Empty Rodman bën toples ekip

Mesazh nga Emona Tue 3 Jan 2012 - 23:33

Rodman bën toples ekip 10_49sh basketbollisti Denis Rodman së shpejti do të filloj të përzgjedh vajza të cilat janë të gatshme të luajnë lojëra basketbolli toples ndërsa atë e bën i inspiruar nga një strip klub “Headquarters Gentelmens Club” i cili njëherë është edhe klubi favor i basketbollistit.

Ai këtë klub e viziton pothuajse 30 vite.

Dy pasur parasysh se meshkujt dëshirojnë vetëm dy gjëra: sport dhe femra, Rodman ka vendosur të formojë ekip, në të cilin vajzat janë të gatshme të luajnë pa pjesën e sipërme.

“Njoh vetëm pas meshkuj që nuk kishin dashur të shikojnë vajza gjysmë të zhveshura duke vrapuar”, ka thënë Rodman i cili prej javës së ardhshme do të filloj me selektimin, kusht për të cilin është femrat të jenë të gjata dhe të bukura.

“Vajzat nuk duhet të kenë shumë eksperiencë. Ato do të dalin me bluza përderisa fillon loja, ndërsa më pas argëtimi mund të filloj pa to”, ka shtuar ai.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Rodman bën toples ekip Empty Re: Rodman bën toples ekip

Mesazh nga Anakonda Fri 23 Mar 2012 - 21:25

:541221: :541221:
Anakonda
Anakonda