Fallxhori më i madh në Meksikë: Obama do humbasë
2 posters
Faqja 1 e 1
Fallxhori më i madh në Meksikë: Obama do humbasë
Një prej fallxhorëve më të mëdhenj në Meksikë ka parashikuar garën e ardhshme për zgjedhjet presidenciale në SHBA. Antonio Vazquez, i cili njihet në këtë vend si një parashikues i saktë, nuk i ka dhënë shumë shanse presidentit të SHBA për t’u rizgjedhur në një mandat të dytë.
Në parashikimin e tij me letrat tarot, Vazques, i cili çdo vit jep një konferencë për mediat duke bëtë parashikimet ka thënë se Obama “nuk ka shanse”.
Ndërsa për liderët e vendeve të Amerikës Latine, Vazques ka thënë që gjatë këtij viti do të ketë diagnostikime të tjera me kancer. Duke ju referuar shëndetit të presidentit të Venezuelës, fallxhori thotë se shumë shpejt Çavez do të ketë një kthim të fuqishëm të sëmundjes.
Në parashikimin e tij me letrat tarot, Vazques, i cili çdo vit jep një konferencë për mediat duke bëtë parashikimet ka thënë se Obama “nuk ka shanse”.
Ndërsa për liderët e vendeve të Amerikës Latine, Vazques ka thënë që gjatë këtij viti do të ketë diagnostikime të tjera me kancer. Duke ju referuar shëndetit të presidentit të Venezuelës, fallxhori thotë se shumë shpejt Çavez do të ketë një kthim të fuqishëm të sëmundjes.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Fallxhori më i madh në Meksikë: Obama do humbasë
Mire do ishte,por ndoshta talet edhe fallxhori.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Meksikë, trafikanti fshehu në trup 18 shimje
» Miss burgu në Meksikë
» E pabesueshme, gjendet një peshkaqen-ciklop në Meksikë (Foto)
» “Kolona” kthehet me çmim në Meksikë
» Meksikë, front i ri lufte mes klaneve të drogës
» Miss burgu në Meksikë
» E pabesueshme, gjendet një peshkaqen-ciklop në Meksikë (Foto)
» “Kolona” kthehet me çmim në Meksikë
» Meksikë, front i ri lufte mes klaneve të drogës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi