Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Meksikë, front i ri lufte mes klaneve të drogës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Meksikë, front i ri lufte mes klaneve të drogës People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Meksikë, front i ri lufte mes klaneve të drogës

Shko poshtë

Meksikë, front i ri lufte mes klaneve të drogës Empty Meksikë, front i ri lufte mes klaneve të drogës

Mesazh nga Vizitor Tue 13 Apr 2010 - 2:01

Meksikë, front i ri lufte mes klaneve të drogës Meksike-hartaAutoritetet meksikane deklarojnë se dy nga kartelet më të fuqishme të drogës në vend kanë lënë mënjanë rivalitetin për të formuar një aleancë kundër një karteli të trete.

Ramon Pequeno, kreu i sektorit të anti-drogës në policinë meksikane, ka deklaruar se karteli i Gjirit dhe La Familia janë bashkuar dhe kanë filluar të luftojnë grupin Los Zetas.

Këta të fundit kanë filluar aktivitetin e tyre si vrasës me pagesë për kartelin e Gjirit në fillim të viteve ’90, ndërsa kohët e fundit ata kanë kërkuar pjesën e tyre në kalimin tranzit të drogës drejt SHBA.

Los Zetas përbëhet nga dezertorë të ushtrisë meksikane dhe konsiderohen nga autoritetet si vrasës mizorë, pasi u presin kokën viktimave.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi