Bleona: Ne 2012 kam nje enderr
3 posters
Faqja 1 e 1
Bleona: Ne 2012 kam nje enderr
Per momentin, kengetarja shqiptare eshte fokusuar shume te karriera e saj muzikore.Ndersa lart e poshte thuhej se Bleona Qereti dhe bashkeshorti i saj Gani Bardha nuk kishin nje marredhenie te mire kohet e fundit, kengetarja jo vetem qe i ka mohuar keto fjale, por madje u ka dhene nje pergjigje te mire te gjitheve. Keshtu ajo, perveçse punon me Timbalandin per albumin e saj te pare ne anglisht, Bleona Qereti ka thene se mezi pret te behet nene dhe shpreson qe vitin tjeter kjo enderr t’i behet realitet. “Mezi po e pres diten kur do te behem nene. Shpresoj qe vitin tjeter do te behet realitet mbas kaq vitesh martese. Mirepo, Ganiu me kupton, mbasi ai me ka njohur si kengetare dhe u martua me nje kengetare, keshtu qe pasojat diheshin qe ne fillim”, ka thene Bleona. Megjithate, per momentin, kengetarja shqiptare eshte fokusuar shume te karriera e saj muzikore, madje pa modesti eshte shprehur se ajo qe po ben eshte pozicionimi i artisteve shqiptare ne radarin e muzikes boterore, si dhe vendosja e Shqiperise e Kosoves ne harte nje tjeter dimension./ikub/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Bleona: Ne 2012 kam nje enderr
Ka filluar ti shofe enderrat para se te bjere ne gjume
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Bleona: Ne 2012 kam nje enderr
Ska faj pasi enderrat jane falas.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Profecia Maja: Afrohet fundi i botes jo me 21 dhjetor 2012, por me 5 qershor 2012
» 2012- La PROFEZIA di Martedi 21 Dicembre 2012.
» Tradhtia në ëndërr
» Lumturia-kjo enderr mashtruese!
» Samanta Karavella me këngë të re “Zgjom një tjetër ëndërr”
» 2012- La PROFEZIA di Martedi 21 Dicembre 2012.
» Tradhtia në ëndërr
» Lumturia-kjo enderr mashtruese!
» Samanta Karavella me këngë të re “Zgjom një tjetër ëndërr”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi