Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Koktej ilaçesh dhe alkooli, përfundon në spital People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Koktej ilaçesh dhe alkooli, përfundon në spital People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Koktej ilaçesh dhe alkooli, përfundon në spital

2 posters

Shko poshtë

Koktej ilaçesh dhe alkooli, përfundon në spital Empty Koktej ilaçesh dhe alkooli, përfundon në spital

Mesazh nga Aяtємιѕα Mon 16 Jan 2012 - 6:26

Koktej ilaçesh dhe alkooli, përfundon në spital Koktej_ilacesh_dhe_alkooli_per-300x225Mediet amerikane shkruajnë se aktorja me rastin e arritjes në spital, ka qenë e vetëdijshme për gjithçka. Prindërit e saj kanë zbuluar se vajza e tyre do të jetë në rregull dhe nuk është në rrezik për jetën.
Aktorja Heather Locklear urgjentisht është pranuar në spital, pasi të enjten për shkak të kombinimit të alkoolit dhe ilaçeve, ishte në rrezik për jetën. Motra e saj e ka thirrur ndihmën e shpejtë. Edhe policia e ka konfirmuar se aktorja 5-vjeçe është dërguar në urgjencë, ndërsa mjekët kanë vendosur që ta mbajnë për disa ditë atje.

Mediet amerikane shkruajnë se aktorja me rastin e arritjes në spital, ka qenë e vetëdijshme për gjithçka. Prindërit e saj kanë zbuluar se vajza e tyre do të jetë në rregull dhe nuk është në rrezik për jetën.

Kjo nuk është hera e parë që Heather-it i ndodh një gjë e tillë. Edhe në vitin 2008 kishte përfunduar në spital, pasi dikush kishte thirrur dhe kishte thënë se aktorja kishte tentuar vetëvrasjen./yllpress/
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Koktej ilaçesh dhe alkooli, përfundon në spital Empty Re: Koktej ilaçesh dhe alkooli, përfundon në spital

Mesazh nga Anakonda Mon 6 Feb 2012 - 0:05

U sherofte ishalla.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time