Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin

2 posters

Shko poshtë

Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin Empty Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin

Mesazh nga WebMaster Wed 18 Jan 2012 - 9:40

Edhe pse janë parë bashkë në xhirimet e Vitit të Ri në televizionin Alsat të Maqedonisë, ku Jellmazi është edhe redaktor i programit artistik, dyshimet në opinion kanë lindur menjëherë që ata mund të jenë më shumë se miq.
Mirëpo Jellmazi i cili njëherësh është edhe koreograf dhe menaxher i Tunës, kategorikisht këtë e mohon duke thënë se në mes tyre nuk ka asgjë më shumë se shoqëri.
“Secilën femër që e ke afër, apo vallëzon me të, menjëherë do të thonë se ka diçka mes tyre. I njëjti rast ka ndodhur edhe me Adelina Tahirin të cilën e kam shoqe të kamotshme dhe në xhirimet e programeve të Vitit të Ri kemi qëndruar bashkë dhe kemi lozur sikur miq. Por ja që perceptimet e njerëzve janë të ndryshme dhe menjëherë ka lindur dyshimi. Por ju them realitetin se as në të ardhmen me Adelinën nuk mund të kem një lidhje, sepse kemi miqësi të afërt dhe nuk mund të ndodhë të dashurohem në të, sepse po të kishte energji të tillë kjo do të ndodhte që herët, kur jemi njohur, jo tani kur jemi kaq miq të afërt”, ka thënë ai për “Zërin”.
Jellmazi pohon se shumë shpesh mund të bëhen spekulime të pabaza, andaj edhe kjo është njëra nga spekulimet e tilla. Ai në fund shtoi se tani për tani nuk ka në krahë asnjë vajzë dhe në të ardhmen shpreson ta gjejë dashurinë e tij reale.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin Empty Re: Jellmaz Dervishi mohon të ketë lidhje me Adelina Tahirin

Mesazh nga Anakonda Sat 25 Feb 2012 - 19:01

Pse more kjo kengetare eshte e bukur.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time