Ku ka përfunduar Adela e Big Brother?!
3 posters
Faqja 1 e 1
Ku ka përfunduar Adela e Big Brother?!
Keni pyetur këto kohë se ku mbeti bukuroshja e Big Brother Albania 2, Adelajda Xhamani? Ja përgjigja ka pak kohë që ajo ia ka nisur të punojë si gazetarë në pjesën VIP për Bluetooth në Tiranë. Ajo po e ushtron këtë profesion, duke bërë intervista me artistë dhe persona që janë në show-bizin shqiptar. Disa nga intervistat e bera nga Adelajda gjenden dhe ne faqen
www.vipat.info Por vajza e cila ra në sy për simpatinë e saj dhe sikur mediat televizve në kohën kur ajo ishte pjesë e reality-show u shtynin se kush do ta merrte, si duket ka mbetur jo shumë e kënaqur me ftesat nga televizionet e mëdha në Tiranë.
Ajo tashmë bën rolin e një gazetareje e cila do të shkruaj vetëm për të tjerët, e askush më për të sic ishte dikur koha e artë e saj, ku mediat donin të dinin cdo hap të saj dhe të Bjordit. /albeu.com/
www.vipat.info Por vajza e cila ra në sy për simpatinë e saj dhe sikur mediat televizve në kohën kur ajo ishte pjesë e reality-show u shtynin se kush do ta merrte, si duket ka mbetur jo shumë e kënaqur me ftesat nga televizionet e mëdha në Tiranë.
Ajo tashmë bën rolin e një gazetareje e cila do të shkruaj vetëm për të tjerët, e askush më për të sic ishte dikur koha e artë e saj, ku mediat donin të dinin cdo hap të saj dhe të Bjordit. /albeu.com/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Ku ka përfunduar Adela e Big Brother?!
gjith keto dite po thoja...cfare sme kan pare syte keto kohet e fundit e cfare... kur jaaaaa na doli kjo goca qe edhe donte...edhe b... sia mbante te kshu ne publik
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Re: Ku ka përfunduar Adela e Big Brother?!
Mire ja ka bere si eshte larguar,nuk merret me dallevere si te tjerat gruaja e botes.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Bjordi dhe Adela vendosin të lënë Shqipërinë për Italinë
» Lek Plepi në Big Brother 5?!
» Ku kanë përfunduar yjet e Beverly Hills?
» Cesare Maldini: Milan-Manchester, asgjë nuk ka përfunduar
» Adela Xhamani: "Do të më pëlqente të bëja një vajzë"
» Lek Plepi në Big Brother 5?!
» Ku kanë përfunduar yjet e Beverly Hills?
» Cesare Maldini: Milan-Manchester, asgjë nuk ka përfunduar
» Adela Xhamani: "Do të më pëlqente të bëja një vajzë"
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi