Ku kanë përfunduar yjet e Beverly Hills?
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ku kanë përfunduar yjet e Beverly Hills?
Brandon e Donna, Dylan dhe Kelly kanë qenë beniaminët televizivë më të dashur të viteve ‘90, që çmendën gjithë adoleshentët dhe jo vetëm.
Ja se si janë bërë tani.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Ku kanë përfunduar yjet e Beverly Hills?
Jason Prieslty (Brandon Walsh)
Historia nisi kur Brandon dhe Brenda Walsh, binjakë heterozigotë nga Minneapolis, u transferuan me prindërit në lagjen shkëlqyese dhe mondane të Beverly Hills. Brandon, që interpretohej nga aktori kanadez Jason Priestley, ishte një prej aktorëve kryesorë: djalosh i shkathët dhe studiues, ishte i gatshëm t’i jepte këshilla të vlefshme gjithë grupit.
Brandon pati sukses të madh mes adoleshentëve, falë imazhit të pastër e gjithmonë entuziast. Personazhi i tij zgjati gjatë gjithë kohës së serialit.
Sot, 20 vjet më pas, ndryshe nga personazhi i tij, cilësohet si një njeri që pëlqen aventurat e rrezikshme: pilot dhe i pasionuar pas automobilizmit, në 2002 pësoi një aksident shumë të rëndë që desh e la të paralizuar.
Po ashtu, Jason është një klient i përhershëm i qendrave të rehabilitimit, për shkak të dashurisë së tij për pijen
Aktualisht, Priestly është protagonist i “Call me Fitz”, një seria kanadez që pati sukses të madh në kohët e fundit dhe që tregon historinë e një shitësi të makinave të përdorurave me një karakter shumë të vështirë.
Gjinia :
Jennie Garth (Kelly Marlene Taylor)
Mbretëresha e shkollës, me buzëqeshje të ëmbël dhe flokët e gjatë biondë, Jennie Garth ka interpretuar për dhjetë vjet rresht bukuroshen Kelly Taylor në Beverly Hills 90210.
E pasur dhe pak e përkëdhelur, do të bëhet shoqe e ngushtë me Brendën, të cilës më pas i vjedh edhe të dashurin, Dylan.
Sot 20 vjet më pas, Jennie Garth është akoma bionde bukuroshe dhe ka vazhduar aktivitetin e saj mes aktores së telefilmave dhe kinemasë.
Jennie Garth ka pasur disa lidhje të vështira në jetën reale, është martuar dy herë dhe është një mbrojtëse e kafshëve.
Gjinia :
Luke Perry
Luke Perry ka interpretuar për gjashtë sezone bukuroshin Dylan, djali i një miliarderi i cili fsheh qindra probleme me një fëmijëri të palumtur.
Historia e tij e dashurisë do të qëndrojë në historinë e serive, edhe pse përgjatë viteve do të ketë një lidhje të rëndësishme me Kelly–n.
Edhe sot, 46-vjeçari Luke Perry nuk e ka humbur sharmin legjendar.
Pas Beverly Hills e vazhdoi karrierën e tij mes ulje-ngritjeve. Për shumë vjet ka qenë i martuar me Minnie Sharp, me të cilën pati dy fëmijë.
Gjinia :
Shannen Doherty (Brenda Walsh)
Brenda është komplet e kundërta e vëllait Brandon. Dashuria e madhe për Dylan, arratisja në Meksikë dhe probleme të tjera e bënë paksa Brendën një personazh jo shumë të dashur.
Në vitin 1994 Shannen Doherty u largua nga seriali për shkak të karakterit të saj të keq dhe problemeve me personazhet e tjerë. Por edhe pas Beverly Hills, Shannen Doherty vazhdoi eksperiencën e saj në kinema.
Në vitin 1998, producenti Aaron Spelling e thirri për të interpretuar personazhin Prue Halliwell, në serialin “Shtrigat” nga ku u largua pas tre sezonesh.
Pas një martese dhe disa lidhjesh të përfunduara keq, Shannen u fejua me Julian McMahon, djallin e “Shtrigave”.
Gjinia :
Brian Austin Green (David Silver)
Ishte komponenti më i ri grupit: dj. simpatik i “West Beverly High” ishte i dashuri i përjetshëm i Donna Martin, në pritje që kjo e fundit t’i jepte një shenjë konkrete dashurisë së tyre.
Në seritë e fundit ai arriti të kurorëzojë ëndrrën e tij, duke e çuar Donën në altar.
Sot nuk ka asnjë gjurmë të djaloshit të ëmbël të viteve ‘90.
Ai është bashkëshorti i Megan Fox, gruas më të dëshiruar të momentit, me të cilën u martua në fshehtësi në ishujt Hawai në 2010-ën.
Gjinia :
Tory Spelling (Dona Martin)
Vajza e njohur për bindjet e saj të theksuara katolike që bëri për vete David, njëkohësisht vajza e regjisorit Aaron Spelling, vazhdon të jetë njëra prej aktoreve më aktive të serialit “Beverly Hills”.
Tory Spelling ka shumë gjëra të përbashkëta me personazhin Donna Martin: të dyja bionde, vajza të mira dhe shumë të pasura: në jetën private Tory është në pritje të fëmijës së saj të dytë dhe vazhdon të interpretojë në seriale televizive si ‘Scary Movie 2’ dhe ‘Scream’.
Tory Spelling (Dona Martin)
Gjinia :
epo kan ndryshuar shum gjera e fati ku nuk te con
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» “Beverly Hills 90210” 20 vjet më pas
» Beverly Hills, fotografohet Al Pacino shkatarraq
» Ja yjet që kanë inspiruar operimet plastike
» Enderrimtaret s'kane plan, kurse realistet s'kane vizion?!
» Ku ka përfunduar monogamia?
» Beverly Hills, fotografohet Al Pacino shkatarraq
» Ja yjet që kanë inspiruar operimet plastike
» Enderrimtaret s'kane plan, kurse realistet s'kane vizion?!
» Ku ka përfunduar monogamia?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi