Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën

3 posters

Shko poshtë

Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën Empty Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën

Mesazh nga Aяtємιѕα Thu 19 Jan 2012 - 5:28

Më 14 dhjetor të vitit të kaluar ka përfunduar gjykimi ndaj këngëtarit të mirënjohur kosovar, Ramadan Kraniqi – Dani. Ai akuzohej se kishte vjedhur energjinë elektrike, ndërsa gjykatës i është dashur më shumë se një muaj për të marrë vendimin. Sipas propozim-akuzës, i pandehuri akuzohej se kishte manipuluar më njehsorin elektrik të shtëpisë së tij në lagjen Fidanishte në Pejë. Prokuroria Komunale e Pejës, propozim-akuzën e kishte mbështetur në dy dëshmitarë dhe në ekspertizën e kalibrimit të KEK-ut. Komisioni profesional i kalibrimit kishte konstatuar se orëmatësi ishte i manipuluar, ndërsa dëshmitarët Gëzim Gashi dhe Abdullah Shabanaj, pjesë e ekipit kontrollues të KEK-ut, kishin vërejtur se ishte falsifikuar një plombë shtetërore, kurse plomba tjetër ishte e këputur. Pronari i shtëpisë akuzohej se ka vendosur plombë të vitit 2005 në njehsorin elektrik të vitit 2006, si dhe numëruesi i njehsorit ishte kthyer prapa.
Në mbrojtjen e tij, i pandehuri e kishte kundërshtuar akuzën duke deklaruar se ka frikë ta prekë një poç elektrik, e lërë më njehsorin.
Gjykata ka vendosur ta lirojë nga akuza Danin pasi që konsideron se nuk është vërtetuar se ai ka kryer veprën penale që ngarkohet.
Provat kryesore në të cilat prokuroria e kishte mbështetur propozim-akuzën nuk janë marrë për bazë.
Gjyqtari i çështjes ka zgjedhur t’i besojë këngëtarit të pandehur, ndërsa asnjë nga provat e prokurorisë nuk i ka marrë për bazë.
Në arsyetimin e aktgjykimit, gjykata përshkruan të pandehurin si njeri i njohur në publik, personalitet që nuk do të vidhte. Më tutje, në arsyetim thuhet se i pandehuri nuk është aq naiv dhe i pamençur sa të kryente veprime të tilla kriminale, në mënyrë aq të thjeshtë, dha pa ndonjë marifet.
Tani, në afatin 8-ditor pritet që prokuroria të ushtrojë ankesë ndaj këtij vendimi.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën Empty Re: Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën

Mesazh nga Emona Thu 19 Jan 2012 - 7:18

:541221: Shihhe,Po s'u bo nomi ne paq Vjedh rrymen Dani...Po e vjedhin ma shuuuum se do Rryme :P

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën Empty Re: Gjykata: Dani s’e ka vjedhë rrymën

Mesazh nga Anakonda Sat 25 Feb 2012 - 18:55

Edhe ky u be hajdut.
Anakonda
Anakonda