S’ka dashuri pa dhimbje?
+4
Єямєℓiиdå
Arabela
Emona
Darius
8 posters
Faqja 1 e 1
S’ka dashuri pa dhimbje?
• Sado që të mundohesh të rrish larg diçkaje që të intereson ... është shumë e vështirë !
• Arsyeja se përse njerëzit shpesh herë i fshehin ndjenjat, është sepse kanë frikë se nuk do t'ju kthehen në të njëjtën mënyrë!
• Të tjerët ndoshta qeshin me mua që unë jam ndryshe?! Kurse mua më vjen keq për ta, sepse janë të gjithë njësoj!
• Të gjithë themi që nuk na interesojnë fjalët e të tjerëve... Por ndonjëherë disa fjalë vrasin shumë!
• Pa dhimbje, pa punë, pa djers, pa mundim... Nuk egziston as fjala “Fitim”!
• Kurrë mos i gjyko njerëzit për pak kohë, sepse çdo shenjtor ka një të shkuar dhe çdo mëkatar ka një të ardhme.
• Kërkojeni këshillën e të moshuarve, sepse sytë e tyre kanë parë fytyrën e viteve, ndërsa veshët e tyre kan dëgjuar zërat e jetës.
• Ngjarjet më të bukura janë ato që nuk planifikohen.
• Mundësitë nuk trokasin dy herë. Ato vijnë dhe nëse nuk të gjejnë gati lënë një letër ”Më vjen keq, më humbe!”
• Mua më intereson më tepër ndërgjegjia ime sesa mendimi i të tjerëve .
• Do ishte mirë sikur të ekzistonte edhe një semafor për jetën:
që të na tregonte kur të vazhdonim përpara, kur të bënim kujdes dhe kur të ndalonim.
• Dituria është i vetmi bagazh... që nuk do valixhe për ta mbartur me vete!
• Kërkimi i lumturisë është çëshjte e secilit...
Kjo nuk është çështje egoizmi, por altruizmi, sepse ti nuk mund të shpërndash diçka që nuk e disponon..!
Kurajo është të ngrihemi dhe të flasin, guximi është të ulemi dhe të dëgjojmë.
• Isha inteligjente dhe doja të ndryshoja botën... tani jam e mençur dhe po ndryshoj vetveten...
• Nëse të gjithë njerzit do të kishin nga një trendafil në zemër, fjalët do ti nxirrnin me arromë...dhe do të deheshim nga aroma e mirë që do të përçonim...
• Mos u shqetësoni nëse Zoti nuk i plotëson menjëherë lutjet tuaja, por shqetësohuni përse nuk ju ndëshkon menjëherë për mëkatet tuaja!
• Të gjitha religjionet, artet dhe shkencat janë degë të së njëjtës pemë.
• Dashuria është mysafiri i pa respektuar i zemrës, pa lajmëruar vjen dhe përsëri pa lajmëruar shkon!
• I vetmi mashkull i cili do të më bëjë të vrapoj mbas tij, është ai që do më thotë:
'' Mami të lutem më ndihmo"...!
• Sa herë që kujtojmë fluturimin përmendim veç krahët dhe harrojmë qiellin...
• Nga të gjitha lojrat që ka bota, njerzit zgjedhin të luajn me ndjenjat.
• Ndonjëherë jeta s’të jep atë që meriton, ndonjëherë po, ndonjëherë të jep më shum nga ç'ka ti imagjinon?!
• Vidheni kohën në mënyrë të pamëshirshme, sepse ajo, nuk falë!
• Ka disa njerez që njihen pa u parë. Ka disa të tjerë qe e kalojne nje jete bashke dhe nuk arrine te njihen !
• Lufta është një biznes shumë i trishtuar, sepse shumica e njerëzve nuk duan të jenë në të.
• Hapi i parë për të përjashtuar gjërat e padëshiruara nga jeta është kjo: Vendos çfare do.
• Lindja dhe vdekja na imponohen... mënyra e të jetuarit mvaret nga ne!
• Besoj që sëmundja më e madhe nga e cila vuan bota sot, është mungesa e dashurisë...
• Shoqëria thotë:"Sa herë që të kesh nevojë për mua, unë do të jem aty!"
- Kurse Dashuria e vërtet thotë:"Nuk do të kesh kurrë nevojë për asgjë, sepse do të më kesh mua!"
• Për shkak të së Vërtetës janë krijuar qiejt dhe Toka, për shkak të dashurisë ekzistojnë.
• Çdo njeri ka mangësi, andaj mbuloj mangësitë të mos kenë pasoja afatgjate!
• S’ka dashuri pa dhimbje, tha lepuri dhe përqafoj iriqin...
• Është e vështirë të luftosh kunder dëshirës, sepse çdo gjë që ajo dëshiron e blen me çmimin e shpirtit!
• Arsyeja se përse njerëzit shpesh herë i fshehin ndjenjat, është sepse kanë frikë se nuk do t'ju kthehen në të njëjtën mënyrë!
• Të tjerët ndoshta qeshin me mua që unë jam ndryshe?! Kurse mua më vjen keq për ta, sepse janë të gjithë njësoj!
• Të gjithë themi që nuk na interesojnë fjalët e të tjerëve... Por ndonjëherë disa fjalë vrasin shumë!
• Pa dhimbje, pa punë, pa djers, pa mundim... Nuk egziston as fjala “Fitim”!
• Kurrë mos i gjyko njerëzit për pak kohë, sepse çdo shenjtor ka një të shkuar dhe çdo mëkatar ka një të ardhme.
• Kërkojeni këshillën e të moshuarve, sepse sytë e tyre kanë parë fytyrën e viteve, ndërsa veshët e tyre kan dëgjuar zërat e jetës.
• Ngjarjet më të bukura janë ato që nuk planifikohen.
• Mundësitë nuk trokasin dy herë. Ato vijnë dhe nëse nuk të gjejnë gati lënë një letër ”Më vjen keq, më humbe!”
• Mua më intereson më tepër ndërgjegjia ime sesa mendimi i të tjerëve .
• Do ishte mirë sikur të ekzistonte edhe një semafor për jetën:
që të na tregonte kur të vazhdonim përpara, kur të bënim kujdes dhe kur të ndalonim.
• Dituria është i vetmi bagazh... që nuk do valixhe për ta mbartur me vete!
• Kërkimi i lumturisë është çëshjte e secilit...
Kjo nuk është çështje egoizmi, por altruizmi, sepse ti nuk mund të shpërndash diçka që nuk e disponon..!
Kurajo është të ngrihemi dhe të flasin, guximi është të ulemi dhe të dëgjojmë.
• Isha inteligjente dhe doja të ndryshoja botën... tani jam e mençur dhe po ndryshoj vetveten...
• Nëse të gjithë njerzit do të kishin nga një trendafil në zemër, fjalët do ti nxirrnin me arromë...dhe do të deheshim nga aroma e mirë që do të përçonim...
• Mos u shqetësoni nëse Zoti nuk i plotëson menjëherë lutjet tuaja, por shqetësohuni përse nuk ju ndëshkon menjëherë për mëkatet tuaja!
• Të gjitha religjionet, artet dhe shkencat janë degë të së njëjtës pemë.
• Dashuria është mysafiri i pa respektuar i zemrës, pa lajmëruar vjen dhe përsëri pa lajmëruar shkon!
• I vetmi mashkull i cili do të më bëjë të vrapoj mbas tij, është ai që do më thotë:
'' Mami të lutem më ndihmo"...!
• Sa herë që kujtojmë fluturimin përmendim veç krahët dhe harrojmë qiellin...
• Nga të gjitha lojrat që ka bota, njerzit zgjedhin të luajn me ndjenjat.
• Ndonjëherë jeta s’të jep atë që meriton, ndonjëherë po, ndonjëherë të jep më shum nga ç'ka ti imagjinon?!
• Vidheni kohën në mënyrë të pamëshirshme, sepse ajo, nuk falë!
• Ka disa njerez që njihen pa u parë. Ka disa të tjerë qe e kalojne nje jete bashke dhe nuk arrine te njihen !
• Lufta është një biznes shumë i trishtuar, sepse shumica e njerëzve nuk duan të jenë në të.
• Hapi i parë për të përjashtuar gjërat e padëshiruara nga jeta është kjo: Vendos çfare do.
• Lindja dhe vdekja na imponohen... mënyra e të jetuarit mvaret nga ne!
• Besoj që sëmundja më e madhe nga e cila vuan bota sot, është mungesa e dashurisë...
• Shoqëria thotë:"Sa herë që të kesh nevojë për mua, unë do të jem aty!"
- Kurse Dashuria e vërtet thotë:"Nuk do të kesh kurrë nevojë për asgjë, sepse do të më kesh mua!"
• Për shkak të së Vërtetës janë krijuar qiejt dhe Toka, për shkak të dashurisë ekzistojnë.
• Çdo njeri ka mangësi, andaj mbuloj mangësitë të mos kenë pasoja afatgjate!
• S’ka dashuri pa dhimbje, tha lepuri dhe përqafoj iriqin...
• Është e vështirë të luftosh kunder dëshirës, sepse çdo gjë që ajo dëshiron e blen me çmimin e shpirtit!
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Re: S’ka dashuri pa dhimbje?
Nuk edi!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
je e vogel akoma per dashuri ti Pff mos me merzEmoNa shkruajti:Nuk edi!!
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
nuk e kuptoj cne ti me mua???????? ti do te te vijne pas,,,,dhe une jam krejt e kunderta,,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Darius shkruajti:je e vogel akoma per dashuri ti Pff mos me merzEmoNa shkruajti:Nuk edi!!
Yethhh... 00027003
Ma thuaj ti qe ke provu para meje dashurina...?? (tongueout)
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Hhmmm...deri tash skam provu dhimbje ne dashuri...keshtu qe se di...edhe ndoshta..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Nga historite qe kam degjuar shume kane vuajtur nga dashuria.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Ska dashuri pa lot
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Hobi : Informatika
,,gjerat e bukura ne jete esh normale qe shoqerohen me dhimbje dhe ste vjen keq kur kjo ndodh ne menyre spontane pa e pasur ne ne dore,,,por nuk falet kur shkaktohet me qellim,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
ska dashuri pa puthje
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Hobi : Informatika
Eshte shume e vertet ....... S'ka dashuri pa dhimbje :)
SHpresoj ata qe se kan provuar akoma dhimbjen ne dashuri mos e provojn asnjiher
eshte gjeja me qe te lendon me shume ne jete ..... !! [You must be registered and logged in to see this image.]
SHpresoj ata qe se kan provuar akoma dhimbjen ne dashuri mos e provojn asnjiher
eshte gjeja me qe te lendon me shume ne jete ..... !! [You must be registered and logged in to see this image.]
STELIANA- I/e Regjistruar
- Postime : 10
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/01/2012
Mosha : 31
Hobi : kercimi dhe kenga !!
S'ka dashuri pa dhimbje,por edhe dashuria me shume dhimbje...a eshte dashuri?
Fata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : EU
Postime : 457
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2012
kur dashurojm e marrim parasysh se pervec gezimit te zemres do ket edhe dhimbje ne shpirt nga plaget qe mund te na dhuroj dashuria
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Të sakrifikosh një dashuri për një dashuri tjetër!
» Të sakrifikosh një dashuri për një dashuri tjetër...
» Dhimbje dashurie
» Dhimbje te embla
» Si të humbni virgjërinë pa dhimbje?
» Të sakrifikosh një dashuri për një dashuri tjetër...
» Dhimbje dashurie
» Dhimbje te embla
» Si të humbni virgjërinë pa dhimbje?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi