Spice Girls do të bashkohen këtë vit
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Spice Girls do të bashkohen këtë vit
Grupi i dikurshëm, “Spice Girls”, do të bashkohet sërish me rastin e jubileut të diamantit të mbretëreshës.
Vajzat që mbretëruan në vitet e nëntëdhjeta do të bashkohen për një koncert të veçantë në pallatin Buckingham më 4 qershor, para familjes mbretërore.
Gjatë një interviste për një televizion australian, Mel B, njëra nga ish-anëtaret, i ka zbuluar planet për këtë ribashkim kur është pyetur nëse grupi do të bashkohej për Lojërat Olimpike në Londër.
“Oh, mendoj se kjo do të ndodhë madje më herët, në jubileun e diamantit të mbretëreshës”, ka thënë ajo. /Telegrafi/
Vajzat që mbretëruan në vitet e nëntëdhjeta do të bashkohen për një koncert të veçantë në pallatin Buckingham më 4 qershor, para familjes mbretërore.
Gjatë një interviste për një televizion australian, Mel B, njëra nga ish-anëtaret, i ka zbuluar planet për këtë ribashkim kur është pyetur nëse grupi do të bashkohej për Lojërat Olimpike në Londër.
“Oh, mendoj se kjo do të ndodhë madje më herët, në jubileun e diamantit të mbretëreshës”, ka thënë ajo. /Telegrafi/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Spice Girls do të bashkohen këtë vit
E keto ma bashkohu e ndahu e bene veten te famshmet e boters.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Misioni i pamundur i “Spice Girls”
» Victoria kundër bashkimit me Spice Girls
» William dhe Kate bashkohen në martesë
» Loriku dhe Blerimi, bashkohen seksimbolet
» Adriano: Neymar e Fabregas duhet t’i bashkohen Barcës
» Victoria kundër bashkimit me Spice Girls
» William dhe Kate bashkohen në martesë
» Loriku dhe Blerimi, bashkohen seksimbolet
» Adriano: Neymar e Fabregas duhet t’i bashkohen Barcës
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi