Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tom Cruise do prezantojë Academy Awards  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tom Cruise do prezantojë Academy Awards  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tom Cruise do prezantojë Academy Awards

2 posters

Shko poshtë

Tom Cruise do prezantojë Academy Awards  Empty Tom Cruise do prezantojë Academy Awards

Mesazh nga Emona Wed 1 Feb 2012 - 22:39

Tom Cruise do prezantojë Academy Awards  Tom-Cruise-noa.al_ I nominuar tre herë për çmimet Oscar, Tom Cruise do jetë mes prezantuesve të edicionit të radhës të Academy Awards.

Cruise u nominua për herë të parë në vitin 1990 si aktori më i mirë protagonist.

Në vitin 1997 gjithmonë si aktori më i mirë për Jerry Maguire dhe hera e fundit në vitin 2000 si aktori më i mirë jo protagonist.

Siç informon agjencia e lajmeve NOA.al, mbrëmja e çmimeve Oscar do të zhvillohet më 26 shkurt në Kodak Theatre në Hollywood me transmetim të drejtpërdrejtë nga televizioni ABC.

a.y/NOA

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Tom Cruise do prezantojë Academy Awards  Empty Re: Tom Cruise do prezantojë Academy Awards

Mesazh nga Anakonda Sun 5 Feb 2012 - 3:42

Spektatoret do shkojne te shohin kete me duket se ska mundesi.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye