Fjolla Morina e gjen princin e ëndrrave
5 posters
Faqja 1 e 1
Fjolla Morina e gjen princin e ëndrrave
Më në fund u mësua diçka e vërtetë për këngëtaren Fjolla Morina, për të cilën është përfolur mjaft rreth jetës private.Tani ajo sapo ka nisur lidhjen e saj të dashurisë me biznesmenin Kushtrim Geci, me të cilin thotë se po përjeton ditët më të lumtura të jetës së saj.“Ka kohë që njerëzit kanë dashur të më shohin me dikë dhe shpeshherë edhe kanë spekuluar për lidhje të ndryshme që gjoja kam pasur.Mirëpo, unë gjithnjë i kam demantuar dhe iu kam thënë që në momentin kur ta gjej princin e ëndrrave do ta bëj publike. Dhe kështu fillimi i vitit 2012 solli fat në dashuri për mua, sepse takova princin tim. Tani jam në një lidhje me dikë që e dua shumë dhe do ta dua deri në frymën time të fundit.Ja pra, ky është tipi im, është personi që më bën të lumtur, që më bën të qesh, më bën ta dua dhe më do, një tip që më kupton, më përkrah në profesionin e këngës, më çmon dhe i di vlerat e mia”, ka thënë ajo për “Zërin”. Ajo për të ardhmen ka shumë plane, si në fushën e këngës, ashtu edhe në atë të dashurisë, mirëpo me kohë thotë që do t’i zbulojë të gjitha.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Fjolla Morina e gjen princin e ëndrrave
jo mi mo...amon se na kishte bo merak...se tham na ngeli beqare..hahha si skan pune tjeter kta gazetaret..
njeriza vdesin urie..kta mendjen sa her bashkohen e ndahen vipat....
njeriza vdesin urie..kta mendjen sa her bashkohen e ndahen vipat....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Po moj po ti, rri ti ri se me kte mendje qe ke do ngelesh po vip burre...
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
hahah mua mos ma qani hallin ju se e kam burrin une..jam e fejushme une..apo harruat ju...haha le se tani kemi dhe shen valentinin..hahahahLeo_uk shkruajti:Po moj po ti, rri ti ri se me kte mendje qe ke do ngelesh po vip burre...
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
prandaj po negocion me OSBE ne Tirane ti per Shen Valentinin... Po jo e lal jo ke ngateru adres, nuk marrin vesh nga ato gjena ata..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
hha me osbe odirin kam ca negociata tjera..do bejme traktat per paqe..hahahhaLeo_uk shkruajti:prandaj po negocion me OSBE ne Tirane ti per Shen Valentinin... Po jo e lal jo ke ngateru adres, nuk marrin vesh nga ato gjena ata..
shen valentinin e kisha me te fejushmin time me..amon ado me te terhek hunden..se mbase te lidhen kembet edhe ty...se ne moshe je edhe ti..hahahha
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
jo mi se une se vras mendjen shume.. ta mbaj mire me Arilein, se me gjen ajo nuse ...apo nuk ju ecen fjala ktyne me pare...
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
haha ok po shohe dhe une nga ana ime..se patriotja Arielit jam dhe une..e kshtu konkurence kush te gjeje ty nje nuse me pare..haha dhe ti pastaj zgjidh vete...Leo_uk shkruajti:jo mi se une se vras mendjen shume.. ta mbaj mire me Arilein, se me gjen ajo nuse ...apo nuk ju ecen fjala ktyne me pare...
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
rrofshi, jua paca borxh...
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
trashegohet dhe kjo ..a vec ne tre ngelem beqo pa corape :541221:
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
hahah epo na bej ne garanci per ne UK...se s'themi jo ne..haha pastaj na takon ne shkesit me shoqeru nusen te dhendrri...Leo_uk shkruajti:rrofshi, jua paca borxh...
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
haha po ti ja bone bam me SHuken tate pra..prap dashke ti kshtu...dajti modh shkruajti:trashegohet dhe kjo ..a vec ne tre ngelem beqo pa corape :541221:
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
e kisha per ty leon dhe :541221: :541221: :541221: :love69:EMI shkruajti:haha po ti ja bone bam me SHuken tate pra..prap dashke ti kshtu...dajti modh shkruajti:trashegohet dhe kjo ..a vec ne tre ngelem beqo pa corape :541221:
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
EMI qenka beqare kshu eeeeeeeeeeeeeeee??? Weeeeee ktu ka tradhti burra, gra, femij apo pleq ca jeni...
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
E une thashe se na ngeli alamet goce ne dere,e shkreta do ti kisha gjet un naj njonin knej nga burrewli atehere.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Fjolla Morina - FB [2013]
» Fjolla Morina, bashkëpunim me Florin
» Fjolla Morina në dashuri nuk ka rëndësi nacionaliteti
» Fjolla Morina: Boll me operacionet e mia, ka këngëtare me ndërhyrje “të freskëta”
» Fjolla thotë “Zemër s’po ta fal”
» Fjolla Morina, bashkëpunim me Florin
» Fjolla Morina në dashuri nuk ka rëndësi nacionaliteti
» Fjolla Morina: Boll me operacionet e mia, ka këngëtare me ndërhyrje “të freskëta”
» Fjolla thotë “Zemër s’po ta fal”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi