Beckham: Jam një djalë i turpshëm
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Beckham: Jam një djalë i turpshëm
David Beckham është një nga futbollistët më të pashëm dhe më të pëlqyer në botë. Gjithashtu ai është mësuar me çdo situatë, por reklama e fundit ku shfaqet me të brendshme e ka vënë atë shumë në siklet.
Anglezi ishte së bashku me familjen e tij dhe 20 miq të tjerë duke ndjekur finalen e Super Bowl, kur në televizion u shfaq reklama ku ai ishte me të brendshme, e ndjekur në total nga 110 milionë njerëz.
Kur u shfaq reklama, sdija ku ti hidhja sytë. U ndjeva shumë në siklet. Fëmijëve u pëlqeu, por ata edhe u ndien keq, sepse kishte njerëz të tjerë në dhomë. Pavarësisht se bëj reklama të tilla, më duhet ta pranoj se jam një djalë i turpshëm, dekalron Spice Boy. /albeu.com/
Anglezi ishte së bashku me familjen e tij dhe 20 miq të tjerë duke ndjekur finalen e Super Bowl, kur në televizion u shfaq reklama ku ai ishte me të brendshme, e ndjekur në total nga 110 milionë njerëz.
Kur u shfaq reklama, sdija ku ti hidhja sytë. U ndjeva shumë në siklet. Fëmijëve u pëlqeu, por ata edhe u ndien keq, sepse kishte njerëz të tjerë në dhomë. Pavarësisht se bëj reklama të tilla, më duhet ta pranoj se jam një djalë i turpshëm, dekalron Spice Boy. /albeu.com/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Beckham: Jam një djalë i turpshëm
po prandaj ke tri djem si drita se je i turpshem.E paskam edhe nje si vetja
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» David dhe Victoria bëhen të turpshëm
» Victoria Beckham - Foto!
» David Beckham dadoja e vajzës së tij
» David Beckham, mashkulli më seksi
» Djale apo Vajze
» Victoria Beckham - Foto!
» David Beckham dadoja e vajzës së tij
» David Beckham, mashkulli më seksi
» Djale apo Vajze
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi