David Beckham dadoja e vajzës së tij
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
David Beckham dadoja e vajzës së tij
Si një baba mjaft krenar, ai me shumë kënaqësi bëhet dadoja e vajzës së tij.
Los Angeles – Gruaja e tij Victoria dhe mamaja mund të jenë vërtetë femrat më të rëndësishme, por asnjëra nuk qëndron sipër Harperit të vogël.
Futbollisti 37 vjeçar, është parë duke u përkujdesur mjaft i lumtur për vajzën e tij gjatë kohës që Victoria kishte shkuar për t’i shoqëruar djemtë në kursin e karatesë.
Sipas burimeve të DailyMail, mesfushori i skuadrës LA Galaxy e mbuloi me të puthura vogëlushen 3 muajshe deri sa u kthye pjesa tjetër e familjes.
Për Beckhamin, që ka dhënë shembullin e një babai shembull janë momente gëzimi që ja rrezatojnë edhe sytë.
Los Angeles – Gruaja e tij Victoria dhe mamaja mund të jenë vërtetë femrat më të rëndësishme, por asnjëra nuk qëndron sipër Harperit të vogël.
Futbollisti 37 vjeçar, është parë duke u përkujdesur mjaft i lumtur për vajzën e tij gjatë kohës që Victoria kishte shkuar për t’i shoqëruar djemtë në kursin e karatesë.
Sipas burimeve të DailyMail, mesfushori i skuadrës LA Galaxy e mbuloi me të puthura vogëlushen 3 muajshe deri sa u kthye pjesa tjetër e familjes.
Për Beckhamin, që ka dhënë shembullin e një babai shembull janë momente gëzimi që ja rrezatojnë edhe sytë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: David Beckham dadoja e vajzës së tij
femija i vet esht;keshtu qe e ka per detyre ta mbaje.....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» David Beckham, mashkulli më seksi
» Puthja e të famshmëve David e Viktoria
» Beckham: Jam një djalë i turpshëm
» David Arquette dashurohet sërish
» David dhe Victoria bëhen të turpshëm
» Puthja e të famshmëve David e Viktoria
» Beckham: Jam një djalë i turpshëm
» David Arquette dashurohet sërish
» David dhe Victoria bëhen të turpshëm
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi