Lind fëmija më i madh në Kinë, 7 kg
2 posters
Faqja 1 e 1
Lind fëmija më i madh në Kinë, 7 kg
Janë bërë prindër për herë të pare, por surpriza ia ka lënë vendin shock-ut në Kinë. Media shtetërore kineze lajmëroi vendosjen e një rekordi historik - lindjen e djalit më të shëndetshëm - plot 7 kg. Nëna dhe foshnja janë mirë raportuan në lidhje direkte gazetarë nga jashtë spitalit lokal në Xinxiang, provinca Henan.
Djali, quhet Chun Chun e pesha e tij shihet si ogur i mirë sidomos në vitin simbol të dragoit që sapo ka filluar në Kinë.
"Bashkëshortja ime nuk ishte e ndryshme nga gratë e tjera shtatzëna. Ajo hëngri dhe piu normalisht. Sot është dita e parë e pranverës në kalendarin kinez dhe ai është një ′fëmijë dragua′. Ndihem shumë i lumtur"- është shprehur i emocionuar babai Han Jingang Xinxiang për median lokale.
Foshnja më e madhe në botë ka lindur në Ohajo në Shtetet e Bashkuara në vitin 1870. Ajo peshonte 10.8 kg dhe ka jetuar vetëm pak orë.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/news/4113579/Big-baby-weighs-15-pounds.html#ooid=Z1NnJnMzpfvC3w8JbNBkCsSnB9cWopAj
Shihni videon:
Djali, quhet Chun Chun e pesha e tij shihet si ogur i mirë sidomos në vitin simbol të dragoit që sapo ka filluar në Kinë.
"Bashkëshortja ime nuk ishte e ndryshme nga gratë e tjera shtatzëna. Ajo hëngri dhe piu normalisht. Sot është dita e parë e pranverës në kalendarin kinez dhe ai është një ′fëmijë dragua′. Ndihem shumë i lumtur"- është shprehur i emocionuar babai Han Jingang Xinxiang për median lokale.
Foshnja më e madhe në botë ka lindur në Ohajo në Shtetet e Bashkuara në vitin 1870. Ajo peshonte 10.8 kg dhe ka jetuar vetëm pak orë.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/news/4113579/Big-baby-weighs-15-pounds.html#ooid=Z1NnJnMzpfvC3w8JbNBkCsSnB9cWopAj
Shihni videon:
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Lind fëmija më i madh në Kinë, 7 kg
mos e pafte syri i keq.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011