Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pasioni i panjohur i Albana Osmanit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pasioni i panjohur i Albana Osmanit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pasioni i panjohur i Albana Osmanit

2 posters

Shko poshtë

Pasioni i panjohur i Albana Osmanit Empty Pasioni i panjohur i Albana Osmanit

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 8 Feb 2012 - 8:05

Albana Osmani njihet nga publiku si një personazh i televizionit, por prezantuesja e Top Channel ka një pasion që shumë pak njerëz e dinë: pikturën. Pasioni për pikturën ka nisur shumë herët, që në moshë të vogël. Gjërat që i pëlqeja i ktheja në vizatime”, shprehet Albana në emisionin "Pasdite në Top Channel". Më tej, ajo shton: “Pikturat e para kanë qenë skica të vogla: lule dhe kafshë kryesisht. Ndërsa piktura e parë e vërtetë ka qenë një tablo me tre ftonj në një perde. E kam bërë në moshën 14-vjeçare. Ka qenë e dominuar nga ngjyra e verdhë. Ishte viti i parë në Liceun Artistik kur e realizova.” Albana thekson se frymëzimi i vjen nga çdo gjë në jetën e përditshme: “Më frymëzon e përditshmja. Mënyra se si i përjetoj ngjarjet më bën që ta hedh në telajo si më vjen.”

“Ka raste që edhe sot ulem për të zbrazur një gjendje. Nuk përqendrohem 100% sepse puna në televizion nuk më lejon të punoj intensivisht me pikturën”, shton Albana.

Përsa I përket idesë për hapjen e një ekspozite me punimet e saj, Albana zbuloi: “Kam shumë piktura në shtëpi që nuk i kam shfaqur ndonjëherë, por kam një plan ku përfshihet edhe mbesa ime që jeton në Londër. Ajo ka trashëguar talentin tim, kemi biseduar bashkë dhe kemi një projekt që po e vëmë në jetë pak e nga pak. Shpresojmë që fundi i këtij viti të na gjejë në Galerinë e Arteve.” /albeu.com/
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pasioni i panjohur i Albana Osmanit Empty Re: Pasioni i panjohur i Albana Osmanit

Mesazh nga Anakonda Fri 24 Feb 2012 - 19:43

Thashe se mos ishte dashuria pasioni i saj.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye