Pasioni i panjohur i Albana Osmanit
2 posters
Faqja 1 e 1
Pasioni i panjohur i Albana Osmanit
Albana Osmani njihet nga publiku si një personazh i televizionit, por prezantuesja e Top Channel ka një pasion që shumë pak njerëz e dinë: pikturën. Pasioni për pikturën ka nisur shumë herët, që në moshë të vogël. Gjërat që i pëlqeja i ktheja në vizatime, shprehet Albana në emisionin "Pasdite në Top Channel". Më tej, ajo shton: Pikturat e para kanë qenë skica të vogla: lule dhe kafshë kryesisht. Ndërsa piktura e parë e vërtetë ka qenë një tablo me tre ftonj në një perde. E kam bërë në moshën 14-vjeçare. Ka qenë e dominuar nga ngjyra e verdhë. Ishte viti i parë në Liceun Artistik kur e realizova. Albana thekson se frymëzimi i vjen nga çdo gjë në jetën e përditshme: Më frymëzon e përditshmja. Mënyra se si i përjetoj ngjarjet më bën që ta hedh në telajo si më vjen.
Ka raste që edhe sot ulem për të zbrazur një gjendje. Nuk përqendrohem 100% sepse puna në televizion nuk më lejon të punoj intensivisht me pikturën, shton Albana.
Përsa I përket idesë për hapjen e një ekspozite me punimet e saj, Albana zbuloi: Kam shumë piktura në shtëpi që nuk i kam shfaqur ndonjëherë, por kam një plan ku përfshihet edhe mbesa ime që jeton në Londër. Ajo ka trashëguar talentin tim, kemi biseduar bashkë dhe kemi një projekt që po e vëmë në jetë pak e nga pak. Shpresojmë që fundi i këtij viti të na gjejë në Galerinë e Arteve. /albeu.com/
Ka raste që edhe sot ulem për të zbrazur një gjendje. Nuk përqendrohem 100% sepse puna në televizion nuk më lejon të punoj intensivisht me pikturën, shton Albana.
Përsa I përket idesë për hapjen e një ekspozite me punimet e saj, Albana zbuloi: Kam shumë piktura në shtëpi që nuk i kam shfaqur ndonjëherë, por kam një plan ku përfshihet edhe mbesa ime që jeton në Londër. Ajo ka trashëguar talentin tim, kemi biseduar bashkë dhe kemi një projekt që po e vëmë në jetë pak e nga pak. Shpresojmë që fundi i këtij viti të na gjejë në Galerinë e Arteve. /albeu.com/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Pasioni i panjohur i Albana Osmanit
Thashe se mos ishte dashuria pasioni i saj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gati kënga e Albana Osmanit
» Albana Osmani çel sezonin e plazhit
» Te dua e panjohur
» Të dua e panjohur !